Ποια γνωστή παρουσιάστρια θα αναλάβει την παρουσίαση των backstage του «Junior Music Stars» του ΣΚΑΪ?

Όπως ήδη γνωρίζουμε τα γυρίσματα για την νέα μουσική εκπομπή «Junior Music Stars» του Σκάϊ TV που απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους υπό την επιμέλεια του ταλαντούχου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους έχουν ήδη ξεκινήσει.  Αυτό που ακόμη δεν γνωρίζουμε είναι ποιοι τελικά θα καθήσουν στις θέσεις των κριτών.   Μία ευχάριστη έκπληξη μετά την επίσημη τελευταία ανακοίνωση του σταθμού ήταν ότι στο πλευρό του Γιώργου Θεοφάνους θα βρεθεί η λαμπερή Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία θα παρουσιάζει τα backstage της εκπομπής!  Άλλη μία μεταγραφή έκπληξη είναι γεγονός για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που έχει κάνει δυναμικό άνοιγμα στην ψυχαγωγία.  Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη ενημέρωση όσον αφορά τα ηχηρά ονόματα των κριτών που ήδη έχουν ακουστεί…

 

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:   

Στον κόσμο της μουσικής τα αστέρια λάμπουν από μικρά! Tο «Junior Music Stars» έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για να τα φωτίσει!

Το «Junior Music Stars» είναι ο πιο θετικός μουσικός διαγωνισμός, χωρίς αποχωρήσεις και αρνητικές αξιολογήσεις! 16 νεαροί λάτρεις της μουσικής από την Ελλάδα και την Κύπρο, ηλικίας 8-14 ετών θα μας οδηγήσουν στο πιο όμορφο μουσικό ταξίδι, γεμάτο τραγούδια, συναισθήματα και πολλές νότες! Και δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο μαέστρο από τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους. Ο Γιώργος Θεοφάνους σε νέο ρόλο βρίσκεται δίπλα και στα 16 παιδιά και τους μεταφέρει την αγάπη του για τη μουσική. Στο πλευρό του είναι η Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία μας μεταφέρει το κλίμα από το backstage.

Το «Junior Music Stars» διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα μουσικά shows, γιατί για πρώτη φορά δίνεται η ευκαιρία σε παιδιά μικρής ηλικίας να συμμετέχουν όχι μόνο ως τραγουδιστές αλλά και ως μουσικοί.

16 νεαροί τραγουδιστές και μουσικοί θα έχουν την ευκαιρία να “ταξιδεύσουν” στον κόσμο της μουσικής και να μαθητεύσουν δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους του χώρου. Τα μεγαλύτερα ωδεία της Ελλάδας και της Κύπρου συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα, μεταδίδοντας στα παιδιά τη γνώση και την αγάπη για τη μουσική.

Τα πρώτα γυρίσματα ξεκίνησαν και ήδη οι μικροί φίλοι μας είχαν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στους: Γιώργο  Χατζηνάσιο, Θανάση Πολυκανδριώτη, Μελίνα Ασλανίδου, Έλενα Παπαρίζου, Πέτρο Γαϊτάνο, Θανάση Βασιλόπουλο, Χρήστο Μάστορα, Ινές Ζήκου, Φωτεινή Δάρρα, Φίλιππο Παπαθεοδώρου κ.α

Αυτό το καλοκαίρι ξεκινά για τους μικρούς μας φίλους το ομορφότερο μουσικό ταξίδι! Ένα ταξίδι γεμάτο γνώσεις, μελωδίες και μεγάλη αγάπη για τη μουσική.

Vicky StoukiComment