2η μέρα της ξεχωριστής Πρωτοχρονιάτικης εβδομάδας του «Blind Taste»

Δεύτερη μέρα στο «Blind Taste», όπου ο διακεκριμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος υποδέχεται στο στολισμένο πλατό του «Blind Taste» 4 νέα λαμπερά πρόσωπα από το χώρο της σόου μπιζ και μοιράζεται μαζί τους τα μυστικά των εορταστικών συνταγών και τη μαγεία της δημιουργίας!

Σήμερα Τρίτη 27/12 στις 16:25 θα δείξουν τις ικανότητές τους στη μαγειρική οι: Τζούλια Νόβα, Μάρκος Σεφερλής, Ελένη Τσαγκά, Γιώργος Τσαλίκης.

Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και το «Blind Taste» του Star, ανοίγουν την κουζίνα τους σε αγαπημένους φίλους και με τη συμμετοχή τους, εκτός από μοναδικές στιγμές  παιχνιδιού, χαράς, γέλιου, χαρίζουν 1000 ευρώ την ημέρα, δηλαδή 5.000 ευρώ συνολικά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας.

Κάθε μέρα οι 4 αγαπημένοι καλεσμένοι  θα φοράνε την ποδιά του «Blind Taste» και θα ετοιμάζουν μια κοινή συνταγή, που θα τους αναθέτει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Όλη η διαδικασία ισχύει κανονικά, οι παίκτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη «δημιουργία» τους σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν. 

Με την ολοκλήρωση του πιάτου ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα σχολιάζει το κάθε πιάτο και δίνει έναν έξτρα βαθμό, από το 0 έως το 2 για το στήσιμο – διακόσμηση πιάτου (food styling) ενώ ακολουθείται κανονικά και η διαδικασία της γευσιγνωσίας με δεμένα τα μάτια αλλά και του σχολιασμού των υπόλοιπων «αντιπάλων» από το «master booth».

 

Μια ξεχωριστή εβδομάδα «Blind Taste» με νικητές την αγάπη, την αλληλοβοήθεια, την ανθρωπιά, τα όνειρα, το όραμα, την προσφορά!