Όλες οι λεπτομέρειες για την παρουσίαση του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Γιώργου Γεωργίου

Ο Ηθοποιός-Συγγραφέας Γιώργος Γεωργίου παρουσίασε το αυτοβιογραφικό βιβλίο του με τίτλο “Θεατρίνος...Ρόλοι μιας Ζωής!” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Όστρια.


Στο Θέατρο Ελυζέ, Νυμφαίου 12 στα Ιλίσια, εκτυλίχθηκε μία πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά, η συγκίνηση, το γέλιο, η αγάπη και ο σεβασμός ήταν πράγματα που πρωταγωνίστησαν εκείνη την βραδιά, στο έργο των 42 χρόνων που δεν πέρασε απαρατήρητο και κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού που παρευρέθηκε, καθώς πολλοί έσπευσαν να το αγοράσουν, μετά την παρουσίαση.

Την βραδιά άνοιξε ο Δημοσιογράφος/Συγγραφέας Νίκος Καμπάνης ενώ στο τιμόνι του συντονισμού της βραδιάς είχε αναλάβει ο Δημοσιογράφος Σπύρος Καλαματιανός. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν οι: Χρήστος Φωτίδης,  Νέλλη Γκίνη, Δήμητρα Νομικού και ο Σπύρος Μπιμπίλας.  Παρευρέθηκαν πολλές και εκλεκτές παρουσίες του χώρου όπως: Κώστας Πρέκας, Κώστας Βενετσάνος (ο οποίος διάβασε ποίημα του ηθοποιού Μιχάλη Δεσύλλα που το έγραψε για τον ηθοποιό-συγγραφέα Γιώργο Γεωργίου) η Τζένη Οικονόμου-Ρίζου, Κώστας Τάσης, Έμι Γκέγκα, Μάγδα Τσαγγάνη, Πάνος Κατέρης, Λεωνίδας Τσίπης κ.α.