Το Christmas edition του «Blind Taste» συνεχίζεται με νέους μικρούς ταλαντούχους μάγειρες!

Η Christmas Special Week συνεχίζεται στο «Blind Taste», όπου μικροί, επίδοξοι μάγειρες αναλαμβάνουν δράση για να μας χαρίσουν στιγμές αθωότητας, γέλιου, χαράς και αισιοδοξίας!

Την Πέμπτη 22/12 (στις 16:25) ο διακεκριμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος υποδέχεται στην κουζίνα του «Blind Taste» τέσσερις «επαναστάτες» έφηβους, πανέτοιμους να  φορέσουν την ποδιά του «Blind Taste» και να δοκιμαστούν στην ετοιμασία μιας κοινής goutmet συνταγής, σούπα μανιταριών με κάστανα!

 Ας γνωρίσουμε τους ξεχωριστούς μας παίκτες:

Πέμπτη – 22/12

Βασιλική Στουραΐτη, 13 ετών

Η Βασιλική μαγειρεύει από μικρή και θέλει να γίνει σεφ. Της αρέσει και η ζαχαροπλαστική και το γλυκό που φτιάχνει τέλεια, είναι τα brownies με καραμέλα. Αν και χαριτωμένη, η Βασιλική προπονείται χρόνια στην πολεμική τέχνη tang soo do.

Γιώργος Παναγοηλιόπουλος, 13 ετών

Ο Γιώργος είναι ο μικρότερος της παρέας και πηγαίνει Β΄ Γυμνασίου. Μαγειρεύει πολύ αλλά του αρέσει και να τρώει πολλά γλυκά. Αγαπημένο του φαγητό βέβαια είναι ο μουσακάς.

Σπύρος Σέλιος, 14 ετών

Ο Σπύρος πηγαίνει Γ΄ Γυμνασίου και του αρέσει το μάθημα της Ιστορίας και η γυμναστική. Κάνει 5 χρόνια μαθήματα μαγειρικής και έχει σπεσιαλιτέ τα κανελόνια και το κοκκινιστό μοσχάρι.

Βαγγέλης Φιλίππου, 14 ετών  

Ο Βαγγέλης κάνει μαθήματα μαγειρικής και έχει σπεσιαλιτέ την απλή, λιτή αλλά δύσκολη σκορδομακαρονάδα. Παίζει κιθάρα και κάνει skateboard.

Γέλιο, χαρά, αγαπημένες γεύσεις των παιδιών και μυρωδιές των Χριστουγέννων, σε μια ξεχωριστή εβδομάδα, που ουσιαστικά δεν έχει νικητές και ηττημένους, αφού δεν υπάρχει το χρηματικό έπαθλο, που ισχύει για την κανονική ροή του διαγωνισμού μαγειρικής.

Οι καλύτεροι σεφ κερδίζουν από 2 ηλεκτρικές συσκευές για την κουζίνα και όλα τα παιδιά, που συμμετέχουν στο παιχνίδι από ένα καλάθι με αγνά, ελληνικά προϊόντα.