Η Ζήνα Κουτσελίνη διοργάνωσε μία ξεχωριστή γιορτή αγάπης για Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η γιορτή αγάπης και συμπαράστασης για τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που διοργάνωσε η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τις δράσεις του συλλόγου, είχε μεγάλη επιτυχία.

Η προσπάθεια αυτή βρήκε τον … στόχο της, τις ζεστές καρδιές πολλών – πολλών τηλεθεατών, που με την πολύτιμη προσφορά τους, το χαμόγελο θα σχηματιστεί στα πρόσωπα ακόμα περισσότερων παιδιών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος, οι εθελοντές και οι συνεργάτες του, μίλησαν για το σπουδαίο κοινωνικό έργο του συλλόγου, ενημέρωσαν τους τηλεθεατές για την 20χρονη δράση τους και τις συνεχείς προσπάθειες τους να αγκαλιάσουν και να προστατεύσουν όσα παιδιά μπορούν, στις ιδιαίτερα αντίξοες οικονομικά συνθήκες των τελευταίων ετών στη χώρα μας.

Η πρωτοβουλία της Ζήνας Κουτσελίνη, της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και του Star, έδωσε την ευκαιρία στους τηλεθεατές να στηρίξουν και να ενισχύσουν έμπρακτα το «Χαμόγελο του Παιδιού» και να συγκεντρωθεί συνολικά το ποσό των 240.909,68€ (προ κρατήσεων)!

Το STAR ευχαριστεί πολύ τους τηλεθεατές για τη συγκινητική συμμετοχή τους στο κάλεσμα αγάπης και συμπαράστασης αλλά και τους ξεχωριστούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, που με την παρουσία τους συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτού του ανθρώπινου στόχου.