Ένα διαφορετικό «Blind Taste» Christmas edition στο Star!

Δεύτερη μέρα στο «Blind Taste», όπου μικροί, επίδοξοι μάγειρες αναλαμβάνουν δράση για να μας χαρίσουν στιγμές αθωότητας, γέλιου, χαράς και αισιοδοξίας!

Την Τρίτη 20/12 (στις 16:25) ο διακεκριμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος υποδέχεται στην κουζίνα του «Blind Taste» τους τέσσερις νέους μικρούς,  χαρούμενους, γλυκούς, χαμογελαστούς παίκτες, που θα φορέσουν την ποδιά του «Blind Taste» και θα ετοιμάσουν μια κοινή συνταγή, λαχταριστούς κουραμπιέδες!

Ας γνωρίσουμε τους ξεχωριστούς μας παίκτες:

Όλγα Βρεττού, 9 ετών

Η Όλγα βοηθάει τη μαμά της όταν μαγειρεύει και έτσι κόλλησε και αυτή με τ ην κουζίνα. Της αρέσουν τα μανιτάρια με κιμά και δεν της αρέσει κανένα ψάρι εκτός από την αθερίνα.

Άλκηστις Γιαννάκη, 10 ετών
Η Άλκηστις πάει Ε’ Δημοτικού, μαγειρεύει πολύ και φτιάχνει κρέπες, τοστ, μακαρόνια και μπισκότα. Δεν τρώει μανιτάρια, συκώτι, φρικασέ και δεν θέλει με τίποτα να τα συναντήσει στον πάγκο της κουζίνας του «Blind Taste»! Ασχολείται με συγχρονισμένη κολύμβηση και ξιφασκία.

Μυρτώ Χατζηδήμα, 10 ετών

Η Μυρτώ πηγαίνει Ε΄ Δημοτικού, μαγειρεύει πολύ αλλά της αρέσει η ζαχαροπλαστική περισσότερο. Αγαπημένο φαγητό τα ντολμαδάκια και το παστίτσιο.

Βιργινία Καστανιέ, 11 ετών

Η Βιργινία ή Virginie, έχει καταγωγή από τη Γαλλία και είναι μια εξαιρετική μικρή μαγείρισσα. Της αρέσει το παστίτσιο αλλά και τα γλυκά. Στον ελεύθερό της χρόνο κάνει μπαλέτο, τένις και πιάνο.

Γέλιο, χαρά, αγαπημένες γεύσεις των παιδιών και μυρωδιές των Χριστουγέννων, σε μια ξεχωριστή εβδομάδα, που ουσιαστικά δεν έχει νικητές και ηττημένους, αφού δεν υπάρχει το χρηματικό έπαθλο, που ισχύει για την κανονική ροή του διαγωνισμού μαγειρικής.

Οι καλύτεροι σεφ κερδίζουν από 2 ηλεκτρικές συσκευές για την κουζίνα και όλα τα παιδιά, που συμμετέχουν στο παιχνίδι από ένα καλάθι με αγνά, ελληνικά προϊόντα.