Η μεγάλη νικήτρια της 8ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής του Star «Blind Taste»

Η Βίκυ Καμπούρογλου είναι η νικήτρια της 8ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής του Star «Blind Taste» και των 1000 ευρώ!

Η 28χρονη Βίκυ ζει και εργάζεται στη Χαλκίδα ως ιδιωτική υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ. Της αρέσει πολύ η μαγειρική, μαγειρεύει συχνά για φίλους και αγαπάει την εθνική κουζίνα. Είναι ανταγωνιστική και έρχεται στο παιχνίδι για να κερδίσει για 2η συνεχόμενη εβδομάδα. Θα τα καταφέρει;

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, θα διεκδικήσει τα επόμενα 1000 ευρώ από τους νέους συμπαίκτες της.

Οι  νέοι παίκτες:

Λευτέρης Ψαλτάκης

Ο 46χρονος Λευτέρης είναι ζαχαροπλάστης και έχει ένα εργαστήρι, που ειδικεύεται στα πολίτικα και σιροπιαστά γλυκά. Αγαπάει πολύ τη μαγειρική και τη θάλασσα καθώς κάνει wind surfing εδώ και 25 χρόνια. Θέλει την εμπειρία αλλά και τη νίκη στο παιχνίδι.

Έλενα Εμμανουηλίδου

Η 42χρονη Έλενα είναι μια πολύ δυναμική παρουσία που ασχολείται επαγγελματικά με τα τρόφιμα και τα

τουριστικά επαγγέλματα. Μαγειρεύει πολύ καλά, της αρέσει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και έρχεται στο παιχνίδι για να τον γνωρίσει από κοντά και να κερδίσει. Θα τα καταφέρει μέσα σε αυτή την ανταγωνιστική εβδομάδα;

Ηλίας Μπακογιάννης

Ο 45χρονος Ηλίας έρχεται από την Πάτρα και είναι επαγγελματίας μάγειρας. Ενώ οι σεφ συνήθως δεν τα πηγαίνουν καλά στο παιχνίδι, ο Ηλίας έρχεται αποφασισμένος να κερδίσει τα 1000 ευρώ και να μείνει αρκετό καιρό στο παιχνίδι.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα:

www.blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική  χρέωση).

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το BLIND TASTE!

BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Εκτέλεση παραγωγής: SMILE