Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ γυρίζει για 3η σεζόν & χαρίζει το 3o αυτοκίνητο για το 2016!

 

Ο «Τροχός της Τύχης» έχει μεγάλα κέφια το 2016 και χάρισε ένα ακόμα αυτοκίνητο σε έναν υπερτυχερό παίκτη!

Στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 20/10) ο Αντώνης Τζανίδης έφυγε από το πλατό  οδηγώντας ένα κόκκινο Peugeot 108  αλλά και με 755 ευρώ μετρητά!

Λίγο πριν ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανοίξει τον φάκελο, ο Αντώνης δήλωσε πως σε μία ώρα θα πρέπει να είναι στη δουλειά του και ο Πέτρος του ευχήθηκε να πάει… κορνάροντας, όπως και έγινε!

«Η τύχη σου ήταν εδώ σήμερα» είπε ο  Πέτρος  και άνοιξε τον φάκελο. Όταν είδε ότι ο Αντώνης κέρδισε το μεγάλο δώρο, όρμησε στην αγκαλιά του για να πανηγυρίσουν και η Τζούλια Νόβα τους αγκάλιασε και τους δύο!  Αμέσως μπήκε στο πλατό συγκινημένος και ο πεθερός του τυχερού Αντώνη για να τον συγχαρεί.

Ο 43χρονος Αντώνης, είναι από την Αθήνα, διατηρεί μια οικογενειακή επιχείρηση καθαρισμού κτιρίων και είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ήταν η πρώτη φορά, που πήρε μέρος σε τηλεπαιχνίδι και η απόφασή του αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από σωστή!

Ο Αντώνης Τζανίδης το πίστεψε και τελικά το απέδειξε ότι «Όποιος γυρίζει, κερδίζει».     

O «Τροχός της Τύχης» στην τηλεόραση του Star πιο συναρπαστικός από ποτέ, συνεχίζει να γυρίζει χαρίζοντας γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι αλλά και πολλά πλούσια δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα!

 

 

Vicky StoukiComment