Η Νέα τηλεοπτική καμπάνια «Αν ήταν...» της Amita

«Αν ήταν…»

Αν ήταν ιδέα, θα ήταν εκείνη που μας εμπνέει πιο πολύ.

Αν ήταν σκέψη, θα ήταν αυτή που μας ενώνει κάθε μέρα.

Αν ήταν ιστορία, θα ήταν 31 χρόνια επιτυχίας στην ελληνική αγορά.

Αν ήταν λέξεις, θα ήταν αγάπη, νιάτα, φιλία, Ελλάδα, εμπιστοσύνη.

Αν ήταν εικόνες, θα ήταν

H νέα τηλεοπτική καμπάνια της Αmita, του αγαπημένου χυμού των Ελλήνων «καθρεφτίζει» όλες τις αξίες, που εδώ και χρόνια, περιβάλλουν την Amita: εμπιστοσύνη, φιλία, αγάπη, φροντίδα, ελληνικότητα.

Ένας συνδυασμός από ονειρικά πλάνα γεμάτα συναίσθημα, που γυρίστηκαν σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του τόπου μας, συνθέτουν το νέο τηλεοπτικό σκηνικό της Amita.

Μία σειρά από παραλληλισμούς της Αmita με αγαπημένα πρόσωπα, βαθιές, ειλικρινείς σχέσεις, συναισθήματα και αξίες, οδηγούν σε μία ξεκάθαρη αλήθεια:

 

H Amita είναι ο δικός μας χυμός.

«Αν ήταν…» ταινία μεγάλου μήκους, σίγουρα, θα είχαμε ρόλο όλοι μας, γιατί η Amita βρίσκεται δίπλα μας με κάθε τρόπο. Και αυτό την κάνει τον ξεχωριστό αγαπημένο μας χυμό.

Join us on:

Facebook: www.facebook.com/amitajuices

Twitter: www.twitter.com/amitajuices

 

 

 Λίγα λόγια για την Αmita

Η Amita, ο πρώτος συσκευασμένος φυσικός χυμός στην Ελληνική αγορά, λανσαρίστηκε το 1983 και σήμερα, 31 χρόνια μετά, προσφέρει σταθερά την πιο πλούσια ποικιλία λαχταριστών γεύσεων χυμού, για κάθε στιγμή της ημέρας, για κάθε περίσταση κατανάλωσης, για κάθε διαφορετική ηλικία και για κάθε διαφορετική διατροφική ανάγκη!

Η Amita  έχει χαρακτηρίσει τη κατηγορία χυμού στην Ελλάδα, αποτελεί συνώνυμο του «φυσικού χυμού» και αγαπημένη επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών, ενώ βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη θέση προτίμησής τους, με μοναδικές και απολαυστικές γεύσεις που προσφέρουν αναζωογόνηση, ευεξία και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά

Η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τον έλληνα καταναλωτή πηγάζει από την άριστη ποιότητα και γεύση των προϊόντων Amita, που εξασφαλίζεται από τις πλέον σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής και συσκευασίας, σε απόλυτο κενό αέρος.

H Coca-Cola Τρία Έψιλον με την Amita, τον αγαπημένο χυμό της ελληνικής οικογένειας, είναι δίπλα στον έλληνα καταναλωτή με σεβασμό στις ανάγκες και στην αγοραστική δυνατότητά του.

 

Vicky StoukiComment