Refuze to Choose: Η Νέα καμπάνια από το FuzeTea

Το FuzeTea σε προσκαλεί να ανακαλύψεις το δικό σου fusion μέσα από νέους γευστικούς συνδυασμούς που προσφέρουν έμπνευση για δημιουργία!

Τι μπορεί να συγκριθεί με τον επιτυχημένο συνδυασμό όσων φαντάζουν αταίριαστα μεταξύ τους; Γιατί να επιλέξεις ενώ μπορείς να συνδυάσεις; To FuzeTea σε προσκαλεί να γίνεις ο creator της καθημερινότητάς σου & να ανακαλύψεις το δικό σου fusion μέσα από τη νέα του καμπάνια, REFUZE TO CHOOSE! Το αγαπημένο παγωμένο τσάι βασίζεται σε ανατρεπτικούς και πρωτότυπους συνδυασμούς, από 100% βιώσιμες καλλιέργειες τσαγιού, μαζί με φρούτα και βότανα. Σκοπός του να μας προσφέρει μια συναρπαστική γευστική εμπειρία ενώ, μέσα από τη νέα καμπάνια, μας καλεί να ξεδιπλώσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα μας που εκ πρώτης όψεως μπορεί να μοιάζουν αταίριαστα μεταξύ τους!

Το φετινό καλοκαίρι, το FuzeTea, γίνεται πηγή έμπνευσης για όλους εμάς που επιθυμούμε να γίνουμε fuzers της καθημερινότητάς μας, να ξεφύγουμε από κανόνες και στερεότυπα και καλωσορίζει δύο νέες, συναρπαστικές γεύσεις με ανατρεπτικά fusions, που έρχονται να προσφέρουν την αναζωογονητική τους δροσιά στις ημέρες μας. Ένας εκλεκτός συνδυασμός φρούτων, εκχυλίσματος τσαγιού & βοτάνων, σε μια απροσδόκητα γευστική εμπειρία! Ανακάλυψε το FuzeTea Rooibos και ταξίδεψε με το εκχύλισμα κόκκινου τσαγιού από την Νότια Αφρική, τα blueberries και το μέλι! Ξεκλείδωσε έναν νέο κόσμο γεύσεων και αισθήσεων δοκιμάζοντας το FuzeTea Acai, με πράσινο τσάι, ρόδι και acai berry. Απόλαυσε το αγαπημένο σου παγωμένο τσάι, από τις πρωινές σου μετακινήσεις και το διάλειμμα στο γραφείο, μέχρι την επιστροφή σου στο σπίτι για χαλάρωση και δημιούργησε τους δικούς σου αναπάντεχους συνδυασμούς, κάνοντας fuze τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς σου. 

Οι δύο νέες γεύσεις έρχονται να εμπλουτίσουν τη σειρά και να δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητά μας ενώ τρεις ανατρεπτικές προσωπικότητες, παίρνουν τα ηνία και μας αφηγούνται το δικό τους, μοναδικό fusion! Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αννούσα Μελά είναι άτομα που καταφέρνουν να υιοθετήσουν στην καθημερινότητά τους διαφορετικούς και αναπάντεχους ρόλους. Γίνονται δημιουργοί των δικών τους ιδιαίτερων συνδυασμών και ενσαρκώνουν την φιλοσοφία του fusion

Το FuzeTea είναι η απόδειξη πως τα πιο ιδιαίτερα πράγματα μπορούν να συμβούν όταν επιλέγεις να συνδυάσεις και μας παρακινεί όλους να αγκαλιάσουμε τις διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα μας, δημιουργώντας έτσι το δικό μας μοναδικό συνδυασμό!

Enjoy & Find Your Fusion!

#RefuzeToChoose

#FindYourFusion 

#FuzeteaGreece

#FuzeTea

Σχετικά με την The Coca-Cola Company: 

logo_fuzetea_2.png

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η  The Coca-Cola Company εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα

Διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η The Coca-Cola Company επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, δημιουργούν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της, η The Coca-Cola Company βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως, με περισσότερους από 700.000 συνεργάτες. 

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται εδώ και 47 χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, όπου παράγεται το 96% των προϊόντων της. Ανήκει στον Όμιλο Coca-Cola HBC, έναν από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές και διανομείς των προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη.