Sweet surprise! Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό στα ζαχαροπλαστεία FRESH patisserie

Μια γλυκιά έκπληξη έφτασε στην πόλη και αυτή δεν είναι άλλη από την πιο stylish, γευστική και δροσιστική συνεργασία ανάμεσα στο ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα ζαχαροπλαστεία Fresh patisserie! Τα αγαπημένα καταστήματα Fresh, έχοντας πλέον καθιερωθεί ως Τρόπος Ζωής, ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ που αποτελεί «Πηγή Ζωής» και δροσιάς, μέσα από τη βραβευμένη με 17 Διεθνή Βραβεία ποιότητά του. Έμπνευση και ενυδάτωση γίνονται «ένα» και σας παρασύρουν στο πιο γλυκό ταξίδι στη γεύση και την απόλαυση!

ΘΕΟΝΗ goes Fresh!

Το υπέροχο περιβάλλον των ζαχαροπλαστείων Fresh φιλοξενεί πλέον το κομψό design της νέας καινοτόμας φιάλης των 330 ml του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό και μαζί προσδίδουν ένα πολυτελές και μοντέρνο twist σε κάθε επίσκεψή σας. Ιδανική επιλογή για να χαρίσετε μια ανάσα δροσιάς στον εαυτό σας αλλά και για να συνοδεύσετε τα γλυκά σας, η νέα φιάλη των 330 ml στολίζει τα ράφια των καταστημάτων Fresh και περιμένει να την κάνετε δική σας! 

Sorbet με γεύση… ΘΕΟΝΗ!

Ξεχωριστά όσο και τα συστατικά τους! Με σύνθεση από 100% φυσικά φρούτα και με βασικό συστατικό το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό τα Fresh sorbet «συστήνονται» μέσα από δεκάδες γεύσεις, αναδεικνύοντας έναν εντυπωσιακό συνδυασμό απόλαυσης στον οποίο μπορείτε να ενδώσετε χωρίς ενοχές αλλά με πολλή όρεξη! Το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ εμφιαλώνεται άμεσα στην πηγή Γκούρα στα Άγραφα, χωρίς καμία πρόσμιξη. Ξεχωρίζει για το αλκαλικό pH8, την ισορροπημένη του σκληρότητα (109 mg/L), τη χαμηλή του περιεκτικότητα σε άλατα, την απουσία βαρέων μετάλλων και είναι ιδανικό για διατροφή πτωχή σε νάτριο. 

Η βόλτα για παγωτό μετατρέπεται σε lifestyle εμπειρία, με την υπογραφή του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό και των ζαχαροπλαστείων FRESH!

download (1).png

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Το Μοναδικό Ελληνικό Νερό με 17 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 17 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

ΘΕΟΝΗ_ΛΟΓΟΤΥΠΟ.jpg

Fresh Patisserie

Λεπτές και μοναδικές γεύσεις, γαλλικό φινίρισμα, νεωτεριστικές συσκευασίες με άποψη και γλυκά που διαφέρουν είναι τα χαρακτηριστικά των ζαχαροπλαστείων Fresh. Οι πιο αγνές πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα, συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες και Γάλλους chef, αλλά και όλες οι νέες τάσεις της παγκόσμιας ζαχαροπλαστικής, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει το Fresh ως το κορυφαίο brand της εγχώριας patisserie. Στα δεκαοκτώ καταστήματα μινιμαλιστικής αισθητικής, το γλυκό αποτελεί το κέντρο του χώρου ενώ το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει τον σύγχρονο καταναλωτή που επιθυμεί να μυηθεί σε πλουραλισμό ευφάνταστων γεύσεων.

ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι, του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας  και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.