Το casual look της Ντορέττας Παπαδημητρίου που απογοήτευσε στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής «ΕΔΩ»!

Σήμερα, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, η αγαπημένη Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε πρεμιέρα με την νέα της εκπομπή «ΕΔΩ», η οποία θα προβάλλεται καθημερινά στις 14.50 και κάθε Σάββατο στις 14.30 στον ΣΚΑΪ, παρέα με τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.  Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα εκπομπή, καλοτάξιδη! 

Η Ντορέττα μας έχει συνηθίσει σε αρκετά στιλάτες και εντυπωσιακές εμφανίσεις, σήμερα όμως δεν εντυπωσίασε με την στιλιστική της επιλογή.  Η εκπομπή βγαίνει στον αέρα το μεσημέρι αλλά μπορούμε να έχουμε μία εντυπωσιακή εμφάνιση με μία στιλιστική πρόταση κάθε ώρα της ημέρας ανάλογα με την περίσταση.  Πιο συγκεκριμένα η Ντορέττα φόρεσε μία μίνι τζιν φούστα ξεβαμμένη σε στενή γραμμή συνδυασμένη με ένα πουκάμισο σε κλασική γραμμή με έντονα prints.  Ολοκληρώνοντας το look με μία μαύρη λεπτή ζώνη με ασημένια αγκράφα αφήνοντας το τελείωμα της ζώνης να πέφτει πάνω στη φούστα.  Το σύνολο που επέλεξε η Ντορέττα είναι της εταιρείας BSB Fashion.  Η Ντορέττα θα ήθελε πιθανόν να υιοθετήσει ένα casual look αλλά λείπει μία ξεχωριστή πινελιά.  Η ζώνη είναι περιττή ειδικά με τον τρόπο που έχει φορεθεί καθώς κάνει το look ακόμη πιο πρόχειρο και καθώς η φούστα είναι χαμηλόμεση δεν υπογραμμίζει την μέση της απλά ξεχωρίζει τα δύο κομμάτια.  Εάν η ζώνη είχε φορεθεί σε κάποιο άλλο κομμάτι αναδεικνύοντας την λεπτή μέση της Ντορέττας, όπως και κάθε γυναίκας με παρόμοιο σωματότυπο, αναδεικνύει την θηλυκότητα της.  Μία πρόταση θα ήταν να συνδυάσει τα δύο αυτά κομμάτια με διαφορετικό styling, όπως να βάλει μέσα στην φούστα το μπροστινό μέρος του πουκαμίσου και να αφήσει το πίσω ριχτό.  Μία άλλη πρόταση θα ήταν να δέσει το πουκάμισο με έναν εντυπωσιακό κόμπο στην μέση.  Αντί για απλό κόμπο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει έναν κρίκο.  Σε κάθε περίπτωση τα μανίκια του πουκαμίσου ιδανικά θα έπρεπε να είναι προσεχτικά τυλιγμένα καθώς η Ντορέττα επέλεξε να τα ανεβάσει και φυσικά να τυλίγονται πάντα στο ίδιο μήκος (δεν πρέπει να υπάρχει διαφορά στο μήκος).  Όσον αφορά το χτένισμα, ένα πιάσιμο θα ήταν ιδανικό με το συγκεκριμένο look, μισά-μισά ή ένα εντυπωσιακό ponytail.  Τα συγκεκριμένο look δεν κολακεύει ιδιαίτερα την Ντορέττα και θα έπρεπε να επιλέξει κάποιο άλλο outifit.  

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι να ότι πρέπει να δίνουμε έμφαση στο styling και το mix & match που επιλέγουμε.  Δεν φοράμε τα ρούχα απλά για να φορέσουμε συγκεκριμένα κομμάτια.  Αναμένουμε τις επόμενες πιο επιτυχημένες στιλιστικές προτάσεις της Ντορέττας…

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Φόρεσε το Blazer dress όπως η Ζέτα Μακρυπούλια!

Next
Next

Το ιδανικό Office Look από την Ελένη Μενεγάκη! #EleniMenegaki