Η νέα συλλογή γυαλιών Tommy Hilfiger. TommyXZendaya σε συνεργασία με την ηθοποιό και παγκόσμια πρέσβειρα της γυναικείας σειράς TOMMY HILFIGER, Zendaya

Ο Tommy Hilfiger, που ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη συλλογή γυαλιών TommyXZendaya - Άνοιξη 2019, σχεδιασμένη από την εμβληματική Αμερικανική μάρκα Tommy Hilfiger, σε συνεργασία με την ηθοποιό και παγκόσμια πρέσβειρα της γυναικείας σειράς TOMMY HILFIGER, Zendaya. Τα μοντέλα αποτίουν φόρο τιμής στις ισχυρές, εμβληματικές γυναίκες της Αμερικάνικης ποπ κουλτούρας της δεκαετίας του 70 και τα χαρακτηριστικά μοντέλα της εποχής που ενέπνευσαν τον Tommy Hilfiger να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα, το People's Place. Η συλλογή γυαλιών TommyXZendaya - Άνοιξη 2019 διατίθεται παγκοσμίως στην tommy.com από τον Μάρτιο του 2019, σε καταστήματα TOMMY HILFIGER από τον Μάρτιο του 2019 καθώς και επιλεγμένα καταστήματα οπτικών από τον Απρίλιο του 2019.

TH ZENDAYA

Ο σχεδιασμός του γυναικείου μοντέλου διαθέτει φόρμα πιλότου από Optyl, μεταλλικά διακοσμητικά στην γέφυρα, για μια δόση ρετρό λάμψης, και απογειώνεται μετ την μεταλλική πλάκα με το λογότυπο TOMMY HILFIGER στον αριστερό βραχίονα και το γραφιστικό στοιχείο TommyXZendaya στο εσωτερικό του δεξιού ακροβραχιόνιου. Το μοντέλο διατίθεται με πλαίσιο σε ανοικτό καφέ και ντεγκραντέ φακούς σε σκούρο καφέ.

TH ZENDAYA II

Ο σχεδιασμός του γυναικείου μοντέλου διαθέτει υπερμεγέθη φόρμα και καφέ ντεγκραντέ φακούς σε σχήμα δάκρυ, μεταλλικό πλαίσιο χωρίς περίγραμμα με χαρακτηριστικές σφαιρικές βίδες και διπλή γέφυρα. Αυτό το ελαφρύ μοντέλο ενισχύεται με λεπτούς βραχίονες που φέρουν την χαρακτηριστική λεπτομέρεια της μάρκας σε ρίγες κόκκινου, λευκού και μπλε καουτσούκ στον αριστερό βραχίονα, καθώς και το γραφιστικό στοιχείο TommyXZendaya στο δεξί ακροβραχιόνιο.

Η συλλογή γυαλιών TOMMY HILFIGER παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group, τον απολύτως ολοκληρωμένο Ιταλικό δημιουργό και παγκόσμιο διανομέα γυαλιών. Η κληρονομιά του Safilo Group στην δημιουργία και κατασκευή οπτικών χρονολογείται από το 1878: μια ιστορία καινοτομίας και δυνατοτήτων τεχνολογίας αιχμής, αποτέλεσμα χρόνου, προσπάθειας, δεξιότητας και αφοσίωσης.

Σχετικά με το Safilo Group

Το Safilo Group είναι η ιταλική κατασκευαστική εταιρεία και παγκόσμιος ηγέτης με ποιότητα και εμπιστοσύνη στον τομέα των πολυτελών γυαλιών ηλίου, γυαλιών οράσεως και αθλητικών γυαλιών. Με εμπνευσμένο σχεδιασμό και την καθοδήγηση των μαρκών, η Safilo μεταφράζει τον εξαιρετικό σχεδιασμό σε εξαιρετικά προϊόντα χάρη σε μία ανώτερη δεξιοτεχνική εμπειρία που χρονολογείται από το 1878. Με διεθνή παρουσία μέσω θυγατρικών σε 40 χώρες -σε Βόρεια και Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία, Ειρηνικό και Κίνα- και περισσότερο από 50 συνεργάτες αντιπροσώπους σε key markets, η  Safilo έχει δεσμευτεί για την ποιοτική διανομή των προϊόντων της σε περίπου 100.000  επιλεγμένα σημεία πώλησης, παγκοσμίως.  

Το χαρτοφυλάκιο Safilo περιλαμβάνει τις ιδιόκτητες μάρκες - Carrera, Polaroid, Smith, Safilo,  Oxydo, και τις αδειοδοτούμενες μάρκες: Dior, Dior Homme, Fendi, Banana Republic,  BOSS, Εlie Saab, Fossil, Givenchy, havaianas, Ηugo, Jimmy Choo, Juicy Couture, kate spade new york, Liz Claiborne, Love Moschino, Marc Jacobs, Max Mara, Max & Co., Moschino, Pierre Cardin, rag&bone, Rebecca Minkoff, Saks Fifth Avenue, Swatch και Tommy Hilfiger. 

Για να περάσει η πολύτιμη κληρονομιά της εταιρείας στις μελλοντικές γενιές, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό της για μελλοντική βιωσιμότητα, η Safilo ίδρυσε τη «Σχολή Οπτικών Προϊόντων» (Eyewear Product School), επιβεβαιώνοντας την σημαντική της ευθύνη στον κλάδο. Ο σχεδιασμός προϊόντων, η ανάπτυξη και οι δυνατότητες παραγωγής βρίσκονται στο επίκεντρο της «Σχολής Οπτικών Προϊόντων της Safilo», συνδυασμένα με πάθος, κατασκευαστική αρτιότητα και καινοτομία. H φοίτηση στην «Σχολή Οπτικών Προϊόντων Safilo» είναι τριετής συνδυάζοντας θεωρητικά μαθήματα και πρακτική, και δέχεται μέχρι και δέκα μαθητές κάθε χρόνο. Το όραμα της είναι η δημιουργία μίας νέας γενιάς διευθυντών οπτικών προϊοντων που θα διαθέτουν το πάθος και την αριστοτεχνία της εκατονταετούς παράδοσης ανώτερων οπτικών. 

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Η Νέα συλλογή 2019 της SWAROVSKI για τη γιορτή τησ Μητέρας χαρίζει λάμψη στις γυναἰκες που δίνουν φως στη ζωή μας

Next
Next

Η νέα συλλογή ρολογιών Swiss made της Swarovski απογειώνει κάθε στυλ