Η future-positive συλλογή της Napapijri για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019

Η συλλογή της Napapijri για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 αποτελεί μία δυναμική επιβεβαίωση του future-positive χαρακτήρα του brand μέσα από τη street και την casual ένδυση, που συνδυάζει μίνιμαλ σιλουέτες και ασυμβίβαστα σχέδια, κομψότητα και αστείρευτη έμπνευση. Από τo κόψιμο των παραδοσιακών Ιαπωνικών υφασμάτων στις υφές και τα σχέδια της ερήμου της Νεβάδα, μέχρι τα χρώματα της Καραϊβικής, το παρελθόν και το μέλλον ενώνονται σε μία σειρά από looks, τα οποία μεταφράζουν την ταξιδιωτική κληρονομιά της Napapijri σε ένα εσωτερικό ταξίδι, όπου τα όρια μεταξύ γεωγραφικών και ατομικών συντεταγμένων είναι ασαφή.

Ο πυρήνας της συλλογής αποτελείται από ευκολοφόρετα κομμάτια, τα οποία αναβαθμίζουν το ταξίδι σε μία μορφή δημιουργικής έκφρασης. Λαμπερά υφάσματα, μεταλλικά εφέ, καρό puffers, αντιπαραθέσεις υλικών και διαστάσεων: οι σύγχρονοι πρωτοπόροι ενδιαφέρονται για τη μόδα, αλλά και για το ταξίδι τους, είτε προσωπικό είτε γεωγραφικό.

Για αυτόν τον λόγο η φετινή συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 αναδεικνύει την αφοσίωση της Napapijri στη βιωσιμότητα και την ηθική μόδα, επεκτείνοντας το εύρος των σχεδίων χωρίς φυσική γούνα και πούπουλα και αφαιρώντας το δέρμα από όλες τις τσάντες και τα σακίδια.

Premium Casual Ένδυση

Japan New Norm

Collection Stories

Εμπνευσμένη από την Ιαπωνία, μια πραγματικότητα δομημένη πάνω στην παράδοση και την καινοτομία, μέλλον και παρόν συνυπάρχουν αρμονικά σε μία σειρά ενδυμάτων, η οποία είναι ιδανική για να ταξιδέψει κανείς με στυλ.

Τα Superlight jackets διακρίνονται από τον δραματικό μινιμαλισμό που έχουν τα μεταλλικά εφέ, τα over-sized puffers, τα κοντά jackets και τα ιδιαίτερα παρκά, συμπεριλαμβανομένης και της Superlight εκδοχής του iconic προϊόντος του brand, Skidoo Anorak, σε μαύρο, μπλε και ασημένιο. Όλη η σειρά είναι χωρίς γούνα και πούπουλο, χρησιμοποιώντας την καινοτομία της Napapijri Thermo – Fibre, μία φιλική προς τα ζώα εναλλακτική για την επένδυση των ενδυμάτων. Στον πυρήνα της σειράς, το Superlight Skidoo Parka: 1 κιλό ελαφρύτερο από το κλασικό παρκά του brand, αντιπροσωπεύει πλήρως την αφοσίωση της Napapijri στον σχεδιασμό, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, χάρη στα τεχνικά του χαρακτηριστικά και την αισθητική του.

Μαύρο, μωβ, λευκό και prints εμπνευσμένα από τον Ιαπωνικό πουαντιγισμό χαρακτηρίζουν την Supersoft σειρά, της οποίας οι σιλουέτες θυμίζουν παραδοσιακά ενδύματα όπως τα kimono, ιδίως στη λαιμόκοψη και τα τελειώματα. Microfleece, nylon, βαμβάκι, neoprene: υλικά, των οποίων οι αντιθέσεις δημιουργούν δυναμικούς όγκους και υποστηρίζουν τις edgy και κοφτές γραμμές των φούτερ, των cropped tops και των παντελονιών.

Nevada Roadtrip

Η σειρά αυτή αναδεικνύει τα απρόσμενα ίχνη της ζωής και της δημιουργικότητας σε ένα αραιοκατοικημένο τοπίο. Η αισθητική της είναι βασισμένη στον συνδυασμό ανθεκτικών υλικών όπως το κοτλέ, το denim και το flannel με την απαλότητα του ζακάρ μαλλιού, του curly fleece και του βαμβακιού. Όλα τα βασικά στοιχεία μίας Western καρταρόμπας επανεξετάζονται και γίνονται κομμάτια του προσωπικού στυλ: πεντάτσεπα παντελόνια, flannel πουκάμισα, fleece jackets, γιλέκα και φούτερ. Μεγάλα puffers που συνδυάζουν καρό μοτίβα με κοτλέ λεπτομέρειες, ενώ η έντονη χρωματική παλέτα συγκεντρώνει πλούσια μπλε, κίτρινο της ώχρας και καφέ, λευκό, βαθύ πορτοκαλί και ροζ της πούδρας και χρησιμοποιεί το μαύρο ως τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της γυναικείας και της ανδρικής σειράς.

Street Ένδυση

The Tribe

Δημιουργικότητα, φαντασία και αυτοσχεδιασμός είναι τα βασικά εργαλεία για να διαμορφώσει κανείς το προσωπικό του στίγμα στον κόσμο. Γι’ αυτόν τον λόγο στην καρδιά της συλλογής The Tribe Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 υπάρχουν διαφορετικές χρωματικές και σχεδιαστικές επιρροές, οι οποίες ενώνονται με γραφιστικές και λειτουργικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την κολλητική ταινία, ένα απαραίτητο DIY υλικό.

Εμπνευσμένη από τα χρώματα και τους γεμάτους ζωντάνια δρόμους της Καραϊβικής, η The Tribe FW19 συλλογή περιλαμβάνει φούτερ με κουκούλα, μακρυμάνικα και κοντομάνικα t- shirts, αλλά και μία seasonal προσέγγιση του Rainforest Jacket, cropped για εκείνη, oversized για εκείνον. Ένα μεγάλο, ασύμμετρο logo με τη μορφή κολλητικής ταινίας, ξεχωρίζει πάνω στο έντονο πορτοκαλί, το βαθύ καφέ, το ανοιχτό κίτρινο και το γαλάζιο που δημιουργούν τη χρωματική παλέτα.

Chino παντελόνια, σαλοπέτες και φόρμες διαμορφώνουν τη βάση πάνω στην οποία τα tops παίζουν με διαστάσεις και όγκους. Τα μεγάλα puffers με το boxed logo της Napapijri στην πλάτη δημιουργούν transitional looks από το φθινόπωρο στον χειμώνα.

The Icons: Skidoo

Η συλλογή της Napapijri Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 αναδεικνύει το αυθεντικό jacket του brand, το Skidoo, επανεξετάζοντάς το μέσα από τον φακό του σχεδιασμού, της καινοτομίας και της βιωσιμότητας. Αυτά τα στοιχεία συγκροτούν και το Skidoo Monte Bianco, ένα ski jacket που συνδυάζει την κλασική σιλουέτα του Skidoo με το πρωτοποριακό πνεύμα της

Napapijri, χάρη στα υψηλής τεχνολογίας χαρακτηριστικά του. Τέλος, το Skidoo Creator αναδεικνύει τον αυτόνομο και δημιουργικό χαρακτήρα της Tribe, δίνοντας έναν πιο «υπερβολικό» τόνο στην κλασική σιλουέτα του Skidoo, δημιουργώντας έτσι ένα streetwear must-have.

Τη συλλογή Napapijri FW19 θα τη βρείτε στα monobrand καταστήματα Napapijri, στα πολυκαταστήματα Attica και σε επιλεγμένα σημεία διανομής σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.napapijri.com

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Η νέα λαμπερή συλλογή της Swarovski “Magic Light”

Next
Next

WILD & ROMANTIC: Η νέα φθινοπωρινή συλλογή της women’secret