Sporty & Stylish Stradivarius Collection for Spring/Summer 2018

Η Stradivarius παρουσιάζει την Γυναικεία και Ανδρική κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018, μία εποχή όπου πολλές διαφορετικές ατμόσφαιρες μπαίνουν στο παιχνίδι συνδυάζοντας με αθλητικές επιρροές.

Το Sport αγκαλιάζει τα πάντα. Τα λειτουργικά κομμάτια δεν περιορίζονται πλέον μόνο στο γυμναστήριο, είναι key items και για το δρόμο.

Για την σύγχρονη γυναίκα

RE - WORKING: ένα ανανεωμένο γυναικείο στυλ χαρακτηρίζεται από φούστες σε όλες τις εκδοχές του: midi, πλισέ, ασύμμετρη, ριχτή ... Πολλαπλές μορφές σχεδίων εξελίσσονται σε νέες υφές και με νέους τόνους, καθώς επίσης και με τα ζωντανά χρώματα που εισβάλλουν στους δρόμους.
COLLEGE VIBES: μια ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από το στυλ του κολλεγίου. Ο συνδυασμός τεχνικών υφασμάτων, νέων αθλητικών γραμμών και print δύο χρωμάτων σε ρούχα και αξεσουάρ, φέρνει λειτουργικότητα στα κλασικά και εξελιγμένα αντικείμενα εμπνευσμένα από το tweed.
ΡΙΓΕΣ: δεν μιλάμε πλέον για τη ναυτική λωρίδα, τώρα είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι τύποι λωρίδων. Οι συνδυασμοί έχουν τεράστια σημασία σε όλα τα είδη αντικειμένων. Θα φαίνεται με κουκκίδες, διαφορετικές υφές και χρώματα.
ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ: τώρα το λουλούδι είναι μεγαλύτερο και φαίνεται στα νέα πολύχρωμα φόντο και ζωντανά χρώματα. Το σύνολο των λουλουδιών φαίνεται πάνω απ' όλα, χωρίς να χάνει τη θηλυκότητα.
90’S SATIN: Το θηλυκό και σαγηνευτικό μας κορίτσι εμπνέεται από την δεκαετία του '90. Το σατέν trench, το δερμάτινο πουκάμισο με δαντέλα και τα ριχτά τοπ σε συνδυασμό με denim γίνονται το key look.

Για στιλάτα ανδρικά looks

SMART SPORT: "Αθλητικά ενδύματα που δεν είναι αθλητικά". Σιλουέτες που συνδυάζουν τα απαραίτητα κομμάτια με ισχυρά ρετρό αθλητικά ρούχα, δημιουργούν το look της εποχής. Τα βασικά εμπνευσμένα κομμάτια, όπως το hoodie, το track top και το μπουφάν puffa, έχουν περισσότερη ελκυστικότητα όταν συνδυάζονται με ρετρό αντικείμενα.
NEW CAMO: η νέα ερμηνεία του print και η εισαγωγή των ηλεκτρικ κίτρινων και ασπρόμαυρων λωρίδων κάνουν το νέο camo να γίνει μια κοσμοπολίτικη εναλλακτική λύση.
ATHLEISURE: μια τάση εμπνευσμένη από την επιθυμία να είναι και κομψή και άνετη ταυτόχρονα και ανά πάσα στιγμή. Η έκφραση του ατόμου και της επανάστασης με το συνδυασμό των αρχιτεκτονικών print και ξεβαμμάτων με τυπωμένα συνθήματα.
HOT DENIM: η αυξανόμενη σημασία του streetwear στην τάση της μόδας συμβαδίζει με το ντεσιμπέλ και το heavy denim wash-downs, καθώς και το σακάκι Boxy denim και τα υπερμεγέθη με κουκούλα. Στο denim DNA δίνεται εντυπωσιακή έμφαση από το Hot Orange, εμπνευσμένο από την οδική σήμανση.

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Η συλλογή Conscious Exclusive της H&M για το 2018 αποτίει φόρο τιμής στο κίνημα Τέχνες και Χειροτεχνίες στη Σουηδία

Next
Next

Bershka key looks for SS18