Η νέα συλλογή γυαλιών της rag & bone για άνδρες και γυναίκες σε συνεργασία με την Safilo παντρεύει την τολμηρή όσο και την διακριτική Νεοϋορκέζικη αισθητική

Η rag & bone παρουσιάζει της συλλογή γυαλιών της Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 για άνδρες και γυναίκες σε συνεργασία με την Safilo, τον απολύτως ολοκληρωμένο Ιταλικό δημιουργό, κατασκευαστή και διανομέα γυαλιών ποιότητας και εμπιστοσύνης παγκοσμίως.

Από το πρώτο της ξεκίνημα το 2002, η rag & bone έχει γίνει συνώνυμο μιας ένδυσης που είναι απολύτως φορέσιμη και παντρεύει την τολμηρή όσο και διακριτική Νεοϋορκέζικη αισθητική. Η φιλοσοφία της μάρκας δίνει έμφαση στη σημασία της ποιότητας, την εξαιρετική κατασκευή και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Συνδυάζοντας τη Βρετανική κληρονομιά με τη σύγχρονη και τολμηρή Νεοϋορκέζικη αισθητική, η συλλογή γυαλιών ξεκίνησε τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, με σχεδιασμό που έγινε στο Στούντιο Σχεδιασμού της Safilo στη Νέα Υόρκη. Κάθε στοιχείο του προϊόντος δημιουργήθηκε ώστε να αποτυπώνει την μοναδική σχεδιαστική κατεύθυνση της μάρκας.

Η συλλογή χαρακτηρίζεται από τέσσερις κωδικούς σχεδιασμού: British, Americana, Military και Sport, οι οποίοι αποτελούν χαρακτηριστικές εκφράσεις του συνδυασμού υψηλής ποιότητας κατασκευής και λειτουργικότητας. Το σύστημα άρθρωσης TORX με βιδωτή κεφαλή έξι σημείων αποτελεί κοινό χαρακτηριστικό όλων των γυαλιών οράσεως και επιλεγμένων γυαλιών ηλίου της συλλογής,ως έμπρακτη δέσμευση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Αυτό το καινοτόμο σύστημα άρθρωσης, που χρησιμοποιείται κυρίως στον τομέα των ηλεκτρονικών,της αυτοκινητοβιομηχανίας και τους κλάδους ασφαλείας και κατασκευών, αποτελεί ένα αποκλειστικό σημείο διαφοροποίησης και προστατεύει τις αρθρώσεις και το ασετάτ, κάνοντας ταυτόχρονα τον σκελετό να προσαρμόζεται ευκολότερα, προσφέροντας εξατομικευμένη εφαρμογή.

Το εμβληματικό σύμβολο της μάρκας με τα πέντε σπαθιά έχει ενσωματωθεί στη συλλογή, λειτουργώντας ως βασική έμπνευση για τις τρεις διακριτές κατηγορίες προϊόντων: Iconic, Street, και Runway. Στις κατηγορίες αυτές, το μοτίβο του σπαθιού διακρίνεται στις αρθρώσεις του σκελετού, στα άκρα, το μεταλλικό πυρήνα, τους βραχίονες και τα στοιχεία των ακροβραχιόνιων.

Η συλλογή διατίθεται παγκοσμίως στη διεύθυνση www.rag-bone.com, στα καταστήματα της rag & bone, και σε high-end καταστήματα οπτικών. 

Η γυναικεία συλλογή της rag & bone

MIZU (RNB1016/S) 

 Μεταλλική τετραγωνισμένη φόρμα «μάτι της γάτας» με πλήρη κάλυψη φακού και λεπτά μεταλλικά άκρα και βραχίονες σε σχήμα σπαθιού. Διατίθεται σε χρυσό με γκρι ντεγκραντέ φακό, μαύρο ματ με ασημί πολυστρωματικό φακό, ασημί με κρεμ πολυστρωματικό φακό, ανοικτό χρυσό με γκρι ντεγκραντέ πολυστρωματικό φακό σε κόκκινο και χρυσό με καφέ ντεγκραντέ καθρεπτέ φακό σε ασημί.

LIV (RNB1012/S) 

 Ελαφρώς στενή φόρμα «μάτι της γάτας» με μπιζουτέ βραχίονες που υπογραμμίζονται από τα στοιχεία «σπαθιού» στα άκρα τους, εσωτερική άρθρωση σε σχήμα σπαθιού και ορατό μεταλλικό συρμάτινο πυρήνα σχεδιασμένο με το επαναλαμβανόμενο μοτίβο του σπαθιού, που αποτελεί εμβληματική σχεδιαστική λεπτομέρεια. Διατίθενται σε γαλακτερό κόκκινο σε συνδυασμό με διάφανο κόκκινο και πράσινους φακούς, γαλακτερό μπλε σε συνδυασμό με διάφανο μπλε και μπλε φακούς, μαύρο με γκρι φακούς και καφέ ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς.

RNB3016

 Στρογγυλεμένη φόρμα με μπροστινό τμήμα από τιτάνιο, λεπτά μεταλλικά άκρα σε σχήμα σπαθιού και βραχίονες με επεξεργασία διχρωμίας. Οι ενσωματωμένες εύκαμπτες αρθρώσεις και τα στηρίγματα μύτης από σιλικόνη προσφέρουν επιπλέον άνεση.  Διατίθενται σε ματ μαύρο χρυσό, ματ καφέ ζαχαρί, ματ κεραμιδί χάλκινο χρυσό, ματ μπλε χάλκινο χρυσό. 

Η  capsule unisex  της rag & bone

PHANTOM (RNB 9002/S)

 Η rag & bone παρουσιάζει τα γυαλιά ηλίου με δερμάτινη επένδυση στο πλαίσιο της ειδικής έκδοσης της capsule συλλογής της Made in Italy, που αποτελούν το κορυφαίο σημείο συνάντησης της κατασκευαστικής αρτιότητας και των πολυτελών υλικών. Πρόκειται για το δεύτερο από τα δύο μοντέλα που κυκλοφόρησαν στο πλαίσιο της συλλογής γυαλιών 2018. Το πρώτο, το RNB 9001/S, παρουσιάστηκε την Άνοιξη του 2018.

Σε unisex φόρμα πιλότου με τριπλή μεταλλική γέφυρα, λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες σε σχήμα σπαθιού και ίσια ακροβραχιόνια επενδεδυμένα με ασετάτ, το μοντέλο αυτό αποτελεί μέρος της ειδικής έκδοσης της capsule συλλογής Made in Italy, η οποία χαρακτηρίζεται από την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής και υλικών. 

 Το σύστημα άρθρωσης TORX με βιδωτή κεφαλή έξι σημείων που διαθέτει προστατεύει τις αρθρώσεις και το ασετάτ ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την προσαρμογή του σκελετού, προσφέροντας εξατομικευμένη εφαρμογή. Το καινοτόμο σύστημα άρθρωσης αποτελεί αποκλειστικό σημείο διαφοροποίησης των γυαλιών rag & bone.

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Η γιορτινή συλλογή της Gap "Crazy Stripes” για όλους τους λάτρεις των χρωμάτων και των εντυπωσιακών εμφανίσεων!

Next
Next

Κομψότητα και η λάμψη αυτές τις γιορτές με τις συλλογές της Swarovski