Η Gap φέρνει την επανάσταση στο τζιν με καινοτόμες τεχνολογίες & νέες γραμμές στο Gap Denim!

Νέες καινοτόμες τεχνολογίες και γραμμές τζιν της Συλλογής GAP Φθινόπωρο 2017

Αυτό το Φθινόπωρο, η Gap έχει το ιδανικό τζιν για τον καθένα μας! Συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με την ευελιξία, την ελαστικότητα & την ανθεκτικότητα με την ποικιλία γραμμών που προσφέρουν  εμφάνιση που κολακεύει κάθε τύπο σώματος, δε θα μας απογοητεύσουν ποτέ. Τα νέα τζιν διαθέτουν την πρωτοποριακή τεχνολογία stretch με ίνες Lycra που προσφέρουν περισσότερη ελαστικότητα, άνεση και τέλεια εφαρμογή, όσες φορές και αν το φορέσετε και το πλύνετε.

Ειδικά για τις γυναίκες, τα νέα Sculpt Denim τζιν, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν το σώμα και να διατηρούν το σχήμα τους όλη την ημέρα αποτελούν την επιτομή του τζιν. Παράλληλα, η νέα συλλογή διαθέτει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και γραμμών νέων τζιν με την τεχνολογία stretch που κολακεύουν το σώμα από τους μηρούς μέχρι τον αστράγαλο από όποια γωνία και αν τα δείτε φορεμένα και παράλληλα προσφέρουν μοναδική ελαστικότητα ακόμη και στις πιο απαιτητικές κινήσεις κάθε γυναίκας. Η Φθινοπωρινή συλλογή διακρίνεται για το στυλ που διαμορφώνεται μέσα από την πραγματική ζωή, με τα τζιν σε πρωταγωνιστικό ρόλο για άνετες και συνάμα  κομψές και φρέσκιες εμφανίσεις.

Για τους άντρες, υπάρχουν αντίστοιχα νέα τζιν και Khaki παντελόνια που συνδυάζουν νέες τεχνολογίες (ελαστικότητα, αδιάβροχα)  με την λειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε απαιτητική ενασχόληση και πρόγραμμα τους.  Μην ξεχνάμε ότι οι άντρες αυτό που επιθυμούν για τα ρούχα τους εκτός από ταιριάζουν και να αναδεικνύουν το προσωπικό τους στυλ, είναι να αντέχουν στον χρόνο και τη φθορά. Στην πληθώρα των διαθέσιμων γραμμών για τζιν φέτος προστίθεται και η νέα γραμμή Athletic Fit, ειδικά για σχεδιασμένη για άντρες που διαθέτουν αθλητικού τύπου σώμα.                     

Για τα παιδιά, η Φθινοπωρινή Συλλογή σηματοδοτείται με κομμάτια για την επιστροφή στο σχολείο που συνδυάζουν την άνεση και τη θετική ενέργεια για να προχωρήσουν στα μαθήματά τους με αυτοπεποίθηση και στυλ. Κομμάτια σε φθινοπωρινά χρώματα και σχέδια που συνδυάζονται με τζιν για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών. Τα νέα GapKids Super Denim αποτελούν το κεντρικό κομμάτι της συλλογής, προσφέροντας design, άνεση και ελαστικότητα για όλη την ημέρα από το σχολείο έως και την ώρα του παιχνιδιού. Πολλά και διαφορετικά χρώματα και σχέδια με και χωρίς τύπωμα, καθώς και σε μια νέα γραμμή High-Stretch Denim σε λευκό χρώμα για αγόρια και κορίτσια.

 

www.gap.com.gr

www.facebook.com/greecegap

www.instagram.com/gapgreece

 

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Τα νέα pop γυαλιά ηλίου με πολωτικούς κοσμητικούς φακούς της POLAROID!

Next
Next

Τα δυνατά trends σε γυναικεία υποδήματα και τσάντες από τη συλλογή MIGATO Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18 με «back to school» διάθεση!