Το νέο project της Bershka σχετικά με την καμπάνια ” THE NEW KIDS”.για τη σεζόν AW17 έχει να κάνει με την απόλυτη υποστήριξη στα νέα ταλέντα

Η καμπάνια για τη σεζόν AW17 της Bershka αναγγέλλει το «The New Kids», ένα νέο project που δημιουργήθηκε με σ τόχο να προωθήσει τα νέα ανερχόμενα ταλέντα σε διεθνές επίπεδο. Οι τέσσερεις πρωταγωνιστές αυτής της αρχικής συνεργασίας είναι κάτι παραπάνω από μοντέλα: πίσω από τα προφίλ τους κρύβεται μια δημιουργική ικανότητα και μία επιμονή για να μετατρέψουν τα όνειρά τους σ τον τρόπο ζωής τους.

Είναι γεγονός: σήμερα είναι αδύνατο να συλλάβουμε τον κόσμο της τέχνης και της μόδας χωρίς να λάβουμε υπόψη μας την ευρύτητα σκέψης που διακρίνει τις νέες γενιές. Μέσω της ατομικής έκφρασης χωρίς προκαταλήψεις, χιλιάδες νέα ταλέντα αντικρούουν καθημερινά τα στερεότυπα, προκειμένου να φτιάξουν το δικό τους μέλλον. Η Bershka πιστεύει σε όλα αυτά τα ταλέντα ως φαινόμενο με μεγάλη απήχηση σ τον επαναπροσδιορισμό του πολιτισμού της νεολαίας. Για τον λόγο αυτό, το «The New Kids» έγινε με σκοπό να προωθήσει αυτά τα ανερχόμενα ταλέντα και εκτός αυτού, να δημιουργήσει ένα σχετικό και πραγματικό περιεχόμενο με το οποίο να συνδέεται και να συντονίζεται το κοινό.

play group interview

Ο Aaron Unknown, η Moon Kyu Lee, η Stephane Deheselle και η Sasha Belyaeva είναι οι τέσσερεις πρωταγωνιστές της πρώτης δράσης αυτής της νέας πρωτοβουλίας της Bershka. Αυτοί επαναπροσδιορίζουν το πνεύμα των καιρών. Γνωρίστε τους:

“I love music, as soon as I put on my headphones I’m gone” Aaron Unknown ρ ά π ε ρ

«Αισθάνθηκα μεγάλο ενθουσιασμό όταν η Bershka επικοινώνησε μαζί μου, αφού κατά κάποιο τρόπο, εκτιμούσαν την τέχνη μου και τα 10 χρόνια που δουλεύω πίσω από τις κάμερες. Η συμμετοχή μου σε αυτό το project ήταν το κίνητρο που με ώθησε να γυρίσω πίσω στο στούντιο και να βγάλω ένα νέο κομμάτι. Νομίζω ότι ενδιαφέρθηκαν για μένα για τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα και γιατί ήξεραν να εκτιμήσουν το ταλέντο μου».

Είναι μοντέλο, ναι. Αλλά ο διέπρεψε σ το χώρο της ραπ γιατί οι στοίχοι του αποκαλύπτουν μια μεγάλη ευαισθησία που φέρνει κοντά χιλιάδες άτομα ανά τον κόσμο. Γι’ αυτόν είναι ξεκάθαρο: Για να καταλάβεις τη μουσική του, πρέπει να προσέξεις τους στοίχους του.

play interview

 

“If I don’t have art, I have nothing” Moon Kyu Lee καλλιτεχνική διευθύντρια και γραφίστρια

«Η Bershka ήταν μια από τις πρώτες μάρκες από τις οποίες συνήθως αγόραζα όταν έφτασα σ τη Γαλλία . Τότε, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι μελλοντικά θα μπορούσα να γίνω η εικόνα της νέας της καμπάνιας. Είμαι πολύ χαρούμενη που η Bershka θεωρεί τη δουλειά μου ως αντιπροσωπευτική της δημιουργικής παραγωγής».

Ενώ έχει γεννηθεί στη Νότια Κορέα, θα τη βρείτε στο Παρίσι και ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο (για δουλειά ή για αναψυχή). Σε αυτή τη νεαρή καλλιτεχνική διευθύντρια αρέσει πάρα πολύ να βρίσκει την ουσία του καθετί που την περιβάλλει: πόλεις, ζωγραφικοί πίνακες, ταινίες, design... Το τόσο ιδιαίτερο, μινιμαλιστικό και ταυτόχρονα εκλεκτικό της στυλ, ανταποκρίνεται σε ένα μείγμα πολιτισμών που είναι αδύνατο να ξεχωρίσει κανείς: είναι ένα δείγμα από αυτό που της αρέσει πραγματικά: οι ιστορίες.

play interview

 

 

 

“You feel very proud of yourself when you create something because it comes from deep inside you” Stephane Deheselle χ ο ρ ε υ τ ή ς

«Όταν έμαθα ότι θα έπαιρνα μέρος σε αυτό το project, αισθάνθηκα τέλεια! Κανονικά , είχα την εντύπωση ότι για να λάβεις μέρος σε μια καμπάνια μόδας πρέπει να έχεις το τυπικό προφίλ του μοντέλου. Χάρηκα πολύ που η Bershka ενδιαφέρθηκε για μένα: για την τέχ νη μου και για την προσωπικότητά μου (συμπεριλαμβανομένων και των σούπερ funky μα λ λιών μου!)».

Dubstep; Robot dance; Break dance; Οι χορογραφίες του Stephane δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Α λ λά δεν είναι μόνο οι χοροί του ένα πραγματικό θέαμα . Είναι και η εμφάνισή του πάρα πολύ κουλ . Προσέξτε το news feed του: το 2018 θα βγει το πρώτο του σόλο, ένα project που δημιούργησε μαζί με τον Malik Boufenara, το οποίο περιλαμβάνει ένα πολύ δυνατό μείγμα διαφόρων τομέων δραστηριότητας: χορού, κίνησης και νέων τεχνολογιών.

play interview

“I’m just expressing myself, that’s what I do” Sasha Belyaeva μοντέλο, τραγουδίστρια και βιολίστρια

«Είμαι μια σκέτη καταστροφή δεκαοχτώ χρονών και με πράσινα μαλλιά, που πριν από λίγο καιρό μετακόμισε σ τη Νέα Υόρκη με παρέα την κιθάρα της (παρεμπιπτόντως, τη λένε Astrid). Αυτή τη σ τιγμή δουλεύω το πρώτο μου EP και πριν από λίγες μέρες σχεδόν κέρδισα ένα Pikachu σ΄ένα αυτόματο γιαπωνέζικο μηχάνημα λούτρινων. Σχεδόν».

Glam rock . Glam punk . Glam. Spor ty… Το σαρκαστικό στυλ αυτής της νεαρής ρωσίδας μοντέλου είναι υπνωτικό Δεν είναι μόνο η αναμφισβήτητη ικανότητά της να συνδυάζει το τζιν με μια απλή μπλούζα έχοντας απόλυτη σιγουριά. Είναι το να την ακούς πώς τραγουδάει και να δεις ξεκάθαρα ότι έχει δύο δρόμους μπροστά στα πόδια της για το μέλλον: της μόδας και της μουσικής.

play interview

“Stop looking for it, you already got it .  Reveal your True Self and make your dreams become your way of life. Yeah, it’s a challenge, but once you do it, what comes next is, simply, amazing”

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Το πρώτο key look της Bershka για την σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα 17

Next
Next

Η νέα συλλογή της Women’Secret φέρνει την απόλυτη φθινοπωρινή έλξη με μία sexy διάθεση!