“OUT OF THE OFFICE” η νέα UTERQÜE collection για την πιο στιλάτη εργαζόμενη γυναίκα!

Εργαζόμενη γυναίκα, 9 με 5. Συναντήσεις, πωλήσεις,  e mail, εκτός γραφείου 5-11 μ.μ. Ένα ποτό μετά τη δουλεία, εγκαίνια μίας έκθεσης ζωγραφικής, ένα ραντεβού. Αυτή είναι η γυναίκα που φαντάζεται η UTERQUE για τη νέα της κολεξίον φθινόπωρο-χειμώνας ’17 εμπλουτίζοντας τις εργάσιμες ώρες της και τον ελεύθερο της χρόνο με χρώμα και κομψότητα. Έχοντας δημιουργήσει μία σειρά από look και αξεσουάρ συνδυάζοντας εμφανίσεις για το γραφείο και για τις ώρες εκτός γραφείου. Θηλυκές εμφανίσεις, με έμπνευση. Τρία στοιχεία έχουν δημιουργήσει  τη καλαίσθητη κολεξίον της UTERQUE φθινόπωρο-χειμώνας ’17: το χρώμα της Sonia Delaunay, το bohemian πνεύμα του μυθικού νεοϋορκέζικου ξενοδοχείου Chelsea και το σαγηνευτικό και πολυτελές σκηνικό.

Η κολεξίον της UTERQUE φθινόπωρο-χειμώνας ’17 ταξιδεύει σε τρία διαφορετικά σενάρια και περιοχές. Στο Παρίσι της μεγαλοπρεπούς Sonia Dalaunay,στην αντισυμβαστική Νέα Υόρκη με το bohemian κίνημα των  70s και την επαναστατική punk εποχή που κυριάρχησε στα 80s  με Gothic στοιχεία και τις Βικτωριανές γραμμές. Τι κοινό στοιχείο έχουν όλα αυτά; Τη δημιουργικότητα και την έκρηξη της τέχνης, οι οποίες σημάδεψαν της συγκεκριμένες εποχές.

Τα γραφικά είναι το κλειδί πάνω στα οποία έμεινε πιστή στις αρχές του 20ου αιώνα η ουκρανή ζωγράφος και σχεδιάστρια. Η Sonia Delaunay θέλησε να το αποδώσει στους πίνακες και στις δημιουργίες της χρησιμοποιώντας χρώματα για να δημιουργήσει χώρο και σχήμα. Η  Uterqüe έχει δημιουργήσει απλά κομμάτια φτιαγμένα από ελαφριά υφάσματα, μερικά από τα οποία είναι σπορ, με χαλαρή διάθεση και προσδίδουν ένταση και δυναμισμό μέσα από τα σχέδιά τους. Η χρωματική παλέτα αποτελείται από ψυχρούς τόνους, κυρίως μπλε με πινελιές του ροζ και του κίτρινου, αντισταθμισμένα με σκούρο γκρι και μαύρο. Τα αξεσουάρ αυτής της σειράς είναι απλά, συμπαγή με χρωματιστά σχήματα, φτιαγμένα από ρητίνη και βελούδο.

Η επόμενη σκηνή μας ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη,στα μέσα των 70s,στο ξενοδοχείο Chelsea. Δεν είναι μοντέρνο ή πολυτελές, ούτε κάτι που το βλέπεις εύκολα. Αλλά είναι μυθικό, η πολιτιστική και καλλιτεχνική καρδιά της μποέμικης σκηνής της Νέας Υόρκης. Οι  Patty Smith, Bob Dylan, Andy Warhol, Sid Vicious and Robert Mapplethorpe, είναι μόνιμοι θαμώνες, γράφοντας το όνομα τους σε ποιήματα , στα τραγούδια και στις φωτογραφίες τους. Αυτή η ιστορική διεύθυνση στη Νέα Υόρκη και η επαναστατική πλευρά της, ενέπνευσε με σχέδια από λουλούδια και αλυσίδες τα οποία διακοσμούν τα κομμάτια αυτής της συλλογής. To look της εξοχής συνδυάζετε με το ατημέλητο κίνημα της grunge μουσικής πετυχαίνοντας τον καλύτερο συνδυασμό για το απόλυτο χειμερινό look χωρίς να γίνετε κλισέ. Στρατιωτικό στυλ σε παλτό από τουΐντ, μπλούζες με λεπτομέρεια από δαντέλα,ζακάρ, εφαρμοστά παντελόνια με χαμηλή μέση, bomber ζακέτες σε μεγάλα μεγέθη και biker ζακέτες με διπλή όψη, όλα σε χειμερινούς τόνους: μπορντό, σκούρο καφέ και χακί σε συνδυασμό με πτυχές του πορτοκαλί και κόκκινου, ώχρα και εκρού.

Το goth στυλ,η Βικτωριανή κομψότητα και η σαγηνευτική πολυτέλεια του vamp look είναι ευδιάκριτα στο τρίτο μέρος της κολεξίον. Μακριά παλτά από βελούδο, μπλούζες από δαντέλα, ανάλαφρα κομμάτια σε στυλ κρεπ, πλισέ φούστες. Διακοσμημένα με πέτρα, χάντρες από γυαλί και κοστούμια από βελούδο προσδίδουν στην κολεξίον μία εορταστική Goth πινελιά, τα οποία μπορούν να φορεθούν στο γραφείο και να μετατραπούν απροσδόκητα σε πάρτι  look. Η κύρια παλέτα χρωμάτων είναι κυρίως γκρι,βαθύ μπορντό με τόνους του μαύρου και σκούρο μπλε με πτυχές του μπεζ και του απαλού γαλάζιου. Τα αξεσουάρ απογειώνουν το look: chokers  με πέρλες και μικρά λουλούδια φτιαγμένα από ρητίνη, γυαλιά ηλίου με φακούς που προσδίδουν λάμψη, χρωματιστά φουλάρια με εσωτερική επένδυση,μακριά κολιέ με χάντρες από γυαλί και ημιπολύτιμους λίθους.

 

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Τα πιο hot trends του Φθινοπώρου στην νέα συλλογή της MIGATO!

Next
Next

Η νεα γυναικεία συλλογή H&M Studio για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2017 δίνει μία σοφιστικέ διάθεση στο streetwear!