Back To School με το αγαπημένο ΑΕΟ τζιν

Η σεζόν του φθινοπώρου/Back To School αποτελεί για την ΑΕΟ αναμφισβήτητα την πιο δυνατή του χρόνου, και αυτό γιατί δίνεται η δυνατότητα να αναδειχθεί το τζιν στο οποίο περήφανα δηλώνουμε ότι εξειδικευόμαστε, όσον αφορά την τεχνολογία και την ποιότητα.

Για την ανάδειξη, λοιπόν, του αγαπημένου ΑΕΟ τζιν, αλλά και των υπόλοιπων κομματιών της σεζόν,  χρησιμοποιήσαμε πολύ τη φαντασία μας ώστε να περάσουμε το μήνυμα της μοναδικότητας  του καθενός σε ένα κόσμο γεμάτο χρώματα και διαφορετικότητα, αλλά και ισχυρά συναισθήματα.

Στον κόσμο αυτόν των χρωμάτων και της μοναδικότητας του καθενός θέλουμε να διακηρύξουμε αυτά που χαρακτηρίζουν για εμάς το τζιν: Εφαρμογή, Καινοτομία, Στυλ, Ξεβάματα.  Προειδοποιούμε τους επισκέπτες των καταστημάτων μας ότι περισσότερα denim fits από ποτέ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να συναντήσουν αυτή τη σεζόν ( 16 διαφορετικά fits για τη γυναίκα & 11 για τον άντρα!). Και για να σου δώσουμε μία γεύση του τι εννοούμε, δε θα μπορείς να αντισταθείς στο Mom Jean και στο Tomgirl. Στενότερες γραμμές εισάγονται στον άντρα όσον αφορά στο denim με πιο σκούρες αποχρώσεις.

Αμέσως θα παρατηρήσεις την επιρροή από τη δεκαετία των 90’s. Στη γυναικεία συλλογή θα συναντήσεις υφάσματα τόσο μαλακά που δε θα θες να τα αποχωρίζεσαι. Με λεπτομέρειες δαντέλας, βελούδου και σατέν όλοι θα ρωτάνε από πού πήρες τα μπλουζάκια σου. Από τη συλλογή, όμως δε θα λείπουν και τα vintage tops, τα cold shoulders, τα κεντήματα και τα σκουρόχρωμα φλοράλς, από τα οποία δεν θα μπορείς να διαλέξεις μόνο ένα.

Τα καρό πουκάμισα στον άντρα θα είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν και έτσι θα μπορούμε να σου λέμε ότι έχουμε «Πολλά καρό…για τη γούνα σου !». Τέλος, έντονα θα είναι τα χρώματα παραλλαγής, οι ρίγες και τα σκισίματα, τα οποία θα σε προσκαλέσουμε να δεις την ομορφιά τους. Φυσικά δε θα λείπουν τα street active παντελόνια σε συνδυασμό με μπουφάν και fleece.

Στα έχουμε όλα έτοιμα ώστε αυτό το Back To School να είσαι cool χωρίς πολλή προσπάθεια. Εκμεταλλεύσου το!

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Η νέα lingerie colection της Oysho για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017 απογειώνει την θηλυκότητα!

Next
Next

Εμβληματική με σύγχρονη αισθητική & τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς η νέα συλλογή γυαλιών FENDI για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017