Εξωτικό ύφος σε έντονη χρωματική παλέτα & εντυπωσιακά prints στην καλοκαιρινή γυναικεία & ανδρική συλλογή Springfield!

Το καλοκαίρι ξεκινάει με μια κολεξιόν στην οποία τα γεωμετρικά σχήματα είναι το κλειδί για τις έθνικ εμφανίσεις σου. Τα αέρινα jumpsuits, τα μινι φορέματα και οι φλοράλ φούστες σε Α γραμμή είναι τα απαραίτητα κομμάτια που θα δώσουν στα καθημερινά σας σύνολα μια πινελιά από την Αφρική.

Τα boyfriend- denim τζάκετ και οι αμάνικες μπλούζες με κεντήματα στους ώμους θα συμπληρώσουν την ντουλάπα σας αυτό το καλοκαίρι.

Με την άφιξη του καλοκαιριού στην ντουλάπα μας, η «Κούβα» μας φέρνει τα πιο ωραία και ζωντανά κομμάτια. Αμάνικα τοπ και μπλούζες δεμένες στη μέση, σορτς σε ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων αλλά και αξεσουάρ όπως patches και βραχιόλια κυριαρχούν, δημιουργώντας χρωματιστές, καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Τα καλοκαιρινά miniprints και οι λαμπερές λεπτομέρειες συνδυάζονται με σανδάλια και τσάντες με μεταλλικά στοιχεία και σε κάνουν να νιώθεις άνετη κάθε στιγμή της ημέρας!

Το βασικό στοιχείο της Springfiend γκαρνταρόμπας είναι το daily smart που χαρακτηρίζεται από καθημερινά επαγγελματικά και chic κομμάτια. Αυτό το καλοκαίρι, οι ασύμμετρες κάθετες ρίγες είναι το απόλυτο trend για τις one-piece εμφανίσεις όπως τα midi jumpsuit με κοφτές λεπτομέρειες στη μέση ή τα φορέματα από λεπτά υφάσματα με ζώνη. Επίσης, οι μπλούζες που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους και τα linen joggers παντελόνια συνδυάζονται υπέροχα με σανδάλια και τσάντες με μεταλλικά στοιχεία. Λατρεύουμε τις reversible shopper τσάντες!

Αθλητική και με χαρακτηριστικό στοιχείο της το χρώμα, η κολεξιόν “playground” είναι αφιερωμένη στον άντρα της Springfiend γι’ αυτό το καλοκαίρι. Κομμάτια όπως τα polo και οι βερμούδες χαρακτηρίζονται από ρίγες και έντονα χρώματα σε συνδυασμό με άλλα σχήματα. Μια έξυπνη πινελιά για ένα άνετο look.

Οι παστελ τόνοι επιστρέφουν αυτή τη σεζόν, πιο διακριτικοί, προσθέτοντας μια πινελιά στα τροπικά σχέδια. Κοντομάνικα t-shirts με καλοκαιρινά μοτίβα και miniprints με φοίνικες αποτελούν τον απόλυτο χρωματικό συνδυασμό για τα τζιν σας.

Το ροζ και το μπλε θα είναι οι ταιριαστοί τόνοι αυτού του trend. Άλλα βασικά στοιχεία της κολεξιόν είναι τα sun-dyed effects και οι bowling-neck μπλούζες.

Ένα από τα πιο hot trend της σεζόν είναι το indigo. Θα είναι το νέο μοδάτο χρώμα για τα μονόχρωμα outfits αυτού του καλοκαιριού.

Ανακαλύψτε το σε βερμούδες, σε miniprint shirts και σε πουκάμισα με τροπικά σχέδια.

Η   φιλοσοφία του daily smart είναι απαραίτητη και στην γκαρνταρόμπα κάθε Springfield άνδρα. Τα κομμάτια αυτά έχουν μια πιο επίσημη αίσθηση, χωρίς να θυσιάζουν το άνετο πνεύμα που χαρακτηρίζει την εποχή. Η κολεξιόν αποτελείται από λινά πουκάμισα και παντελόνια, σε συνδυασμό με slim- fit chinos σε ποικιλία χρωμάτων.

Δοκίμασε την έξυπνη αισθητική αυτού του look, επιλέγοντας βερμούδες σε φυσικούς, γήινους τόνους για καθημερινές εμφανίσεις, αυτό το καλοκαίρι.

 

Springfield│Feel Good. Look Great.

To brand Springfield δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1988 και δραστηριοποιείται στον τομέα της νεανικής, αντρικής ένδυσης και υπόδησης. Το 2006 επεκτείνεται στο γυναικείο καταναλωτικό κοινό παρουσιάζοντας συλλογές ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ που απευθύνονται στη σύγχρονη νεαρή γυναίκα. Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του ηγετικού ομίλου στην βιομηχανία της μόδας. Σήμερα, το brand Springfield έχει κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο της γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης διατηρώντας πάνω από 941 καταστήματα σε περισσότερες από 73 χώρες.

Facebook: www.facebook.com/SpringfieldGR

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Οι νέες προτάσεις για την παραλία από την OYSHO!

Next
Next

Η νέα beachwear collection της Women’ Secret μας ταξιδεύει σε τροπικούς προορισμούς!