FESTIVAL FEVER - H Bershka μετατρέπει το αθλητικό ύφος σε πιο γιορτινό προτείνοντας μία αισθητική και άνεση, ναι! Αλλά casual και cool.

Επιρροή από το sport, επίδραση του DIY, δυνατά χρώματα στο επίκεντρο και αθλητικά παπούτσια. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που θα βρούμε στην τελευταία καμπάνια της Bershka, και που αναδεικνύουν την αίσθηση αυτής της γιορτινής σεζόν. Μία σειρά από ασυνήθιστους συνδυασμούς που έχουν σημείο αναφοράς την αντίθεση. Στον κόσμο της μόδας, όπως και στο χώρο της μουσικής,  τα όρια τείνουν να ενώνονται προκειμένου να πάρουν  μοναδικά στυλ. Με αυτά τα must-have για τις γιορτές, η Bershka αποδεικνύει για άλλη μια φορά φέτος ότι η μουσική και η μόδα είναι άκρατα δεμένες.

Οι εμφανίσεις των κοριτσιών επικεντρώνονται στο συνδυασμό τελείως αντίθετων trends. Ο πρώτος κανόνας είναι να μπερδέψεις το αθλητικό στυλ με το πιο κλασσικό. Οι εντάσεις συναντούν τις ανάλαφρες σιλουέτες από τον αθλητισμό.

Τα crop top κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους σε (πολύ) mini εκδοχές με κορδέλες στην πλάτη, στη μέση ή με ενσωματωμένο τσόκερ. Τα crop φούτερ μας υπενθυμίζουν ότι τα φούτερ είναι εδώ και θα μείνουν τουλάχιστον μέχρι τις γιορτές στην αρχή της σεζόν.

Τα βολάν παραμένουν στις γραμμές κοντά στο λαιμό και στα μανίκια και οι ακάλυπτοι ώμοι είναι ακόμα από τα πιο cool trend. Tα πλαϊνά σκισίματα προσδίδουν μια επαναστατική όψη στα ρούχα όπως ήδη έγινε με την επιτυχημένη jean culotte, η οποία υπερκαλύπτει το παλιό skinny jean. Παντελόνια με paper bag waist είναι άλλο ένα υποκατάστατο για το slim cut.

Το ρομαντικό στοιχείο είναι πολύ σημαντικό ώστε να επιτύχουμε το δημοφιλές festival boho look. Μέσα από αυτή την έμπνευση, ανακαλύψαμε το φλοράλ σε μαύρο φόντο και τα ελβετικά κεντήματα. Το πολύ μακρύ φόρεμα είναι από τα πιο ρομαντικά και για κομψές σιλουέτες κομμάτια και πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν. Το πρακτικό ντύσιμο είναι επίσης πολύ κοντά σε αυτό το ρομαντισμό και έρχεται με κομψά και άνετα σχήματα, με σικ λεπτομέρειες και χάντρες.

Μερικά στοιχεία από neon, μπλε electric και φούξια κυριαρχούν στα αξεσουάρ και τα ενδύματα φτιάχνονται κυρίως από τεχνικά υφάσματα, που είναι απαραίτητα για να αποκτήσεις το sporty look και το 'net' effect.

Και αν υπάρχει ένα αξιοσημείωτο trend,το οποίο επιτρέπεται (πρακτικά) μόνο σε τέτοιου είδους event, είναι ο συνδυασμός του μαγιό στην καθημερινή ένδυση. Trikini, bikini και ολόσωμα μαγιό επηρεασμένα από τα 90s συναντούν το αθλητικό και denim στοιχείο, και ξεπηδούν στο δρόμο.

Η αρχή της σεζόν του festival φτάνει με μία ανδρική κολεξιόν γεμάτη αντιθέσεις. Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων, η αίσθηση του punk rock των 90s και το vintage στυλ συνδυάζονται με τον κόσμο του sport ώστε να δημιουργήσουν άνετα look για αυτή την άνοιξη και ειδικότερα look που θα είναι αυθεντικά.

Εμπνευσμένο από το punk 90s, βρήκαμε κάποια τολμηρά ενδύματα με τα πιο extreme δεσίματα, graffiti και sketch prints. Αυτή η θετική αίσθηση βελτιώνεται με τα DIY εφέ, για παράδειγμα, πιτσιλιές, σταγόνες και διακοσμητικά στοιχεία, κυρίως στα denim που είναι απαραίτητα για αυτή τη σεζόν.

Θα μπορούμε να δούμε όλα αυτά τα outfit στα βασικά διεθνή festival με hashtag το #BershkaFestivalTour. Influencers από όλο τον κόσμο θα παραβρεθούν στα πιο σημαντικά festival χέρι με χέρι με τη Bershka, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους μέσα από τα social media της αλυσίδας.

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Όλες οι τελευταίες αθλητικές τάσεις της μόδας στην Lux Safari Collection της OYSHO!

Next
Next

Vintage διάθεση στην Acanthus collection της Δάφνης Βαλέντε για το καλοκαίρι 2017!