Η Clinique παρουσιάζει το Νέο Clinique Smart Custom-Repair Serum

O «έξυπνος» ορός που αντιλαμβάνεται τη φθορά του παρελθόντος στην επιδερμίδα και αλλάζει το μέλλον της.

Το 1968 η Clinique πρωτοστάτησε στην εξατομικευμένη περιποίηση της επιδερμίδας, προσφέροντας μία δερματολογική λύση για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ανάγκη. Ως η πρώτη μάρκα δημιουργημένη από Δερματολόγους, η Clinique ιδρύθηκε με την κύρια φιλοσοφία, ότι η τέλεια επιδερμίδα μπορεί να επιτευχθεί. Τώρα η Clinique, με την νέα προηγμένη τεχνολογία της, βοηθά στη δημιουργία της καλλύτερης όψης της επιδερμίδας που είχατε ποτέ, με έναν ορό που δημιουργήθηκε για μια και μόνο επιδερμίδα στον κόσμο. Τη δική σας.

 

Κάθε επιδερμίδα έχει να πει μια ιστορία. Υπάρχει φθορά που βλέπετε και φθορά που δεν είναι ακόμα ορατή στην επιδερμίδα. Και οι δύο τύποι φθοράς στέλνουν σήματα που ενεργοποιούν τον Νέο ορό. Το ΝΕΟ CIinique Smart Custom Repair Serum προσφέρει στοχευμένη επανόρθωση με ορατά αποτελέσματα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της επιδερμίδας. Πάνω από 5 χρόνια, οι επιστήμονες της Clinique διεξήγαγαν μελέτες και δοκιμές για να καταφέρουν να συνδυάσουν υψηλά δραστικά συστατικά με καταπραϋντικά συστατικά, σε μια τέλεια ισορροπία. Και δεν ήταν καθόλου εύκολο κατόρθωμα. Το αποτέλεσμα – ένα κοκτέηλ συστατικών που συνυπάρχουν αρμονικά, προσφέροντας τον πιο ισχυρό αλλά  ταυτόχρονα πολύ απαλό ορό που έχει δημιουργήσει ποτέ η Clinique.

 

Το Clinique Smart Custom Repair Serum είναι μια επαναστατική σύνθεση που συνδυάζει τη δύναμη από 37 πατέντες, για να προσφέρει στοχευμένη επανόρθωση. Η σύνθεση χρησιμοποιεί τεχνολογία επανόρθωσης με ακρίβεια, για τη φθορά που φαίνεται και αυτή που δεν είναι ορατή. Η επιδερμίδα με φθορά στέλνει μηνύματα- σήματα. Το Clinique Smart Custom Repair Serum αντιλαμβάνεται αυτά τα μηνύματα και προσφέρει τα κατάλληλα συστατικά ώστε να ξεκινήσει η ορατή επανόρθωση της φθοράς. Εάν τα συστατικά δεν είναι αναγκαία για κάποια συγκεκριμένη ανάγκη της επιδερμίδας, τότε παραμένουν σε επαγρύπνιση. Η σύνθεση είναι τόσο έξυπνη.

 

Το Clinique Smart Custom Repair Serum προσφέρει στοχευμένη επανόρθωση όπως και όπου χρειάζεται και κλινικά πειράματα έχουν αποδείξει την δράση του. Μετά από μελέτη 12 εβδομάδων, τα αποτελέσματα της χρήσης έδειξαν ορατή βελτίωση του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου, των σκούρων κηλίδων, της θαμπής επιδερμίδας και  της χαλάρωσης. Ένα πραγματικά επαναστατικό προϊόν. Το ΝΕΟ Clinique Smart Custom Repair Serum περιλαμβάνει μιά σύνθεση που συνδυάζει τη συνεργασία από διάφορες τεχνολογίες και έχει ως  τελικό σκοπό την στοχευμένη επανόρθωση.   

 

Πως λειτουργεί;

Βελτιώνει την επιδερμίδα με καταπραϋντικά συστατικά:

Η επιδερμίδα με χρόνια φλεγμονή, δεν έχει την απαιτούμενη ενέργεια για να επανορθώσει την φθορά. Όταν η επιδερμίδα ηρεμήσει, έχει την ενέργεια που χρειάζεται για να χρησιμοποιήσει επανορθωτικά συστατικά. Η σύνθεση του Clinique Smart Custom Repair Serum αποτελείται από ένα σύμπλεγμα καταπραϋντικών συστατικών, κάνοντας ικανά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση να επανορθώνουν στοχευμένα την επιδερμίδα, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, χωρίς ερεθισμούς.

  • Καλλιεργημένο στην ζεστή Ισραηλινή έρημο, ένα ειδικό και «σούπερ ισχυρό» συστατικό, το Κόκκινο Φύκι, βοηθά στην καταπράϋνση της επιδερμίδας, ώστε να γίνεται πιο δεκτική στην επανόρθωση.
  • Το απόσταγμα Licorine και καφεϊνης βοηθούν επίσης στην μεγιστοποίηση της κυτταρικής απόδοσης, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τον ερεθισμό.

 

Στοχεύει στον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, στις σκούρες κηλίδες και στη θαμπή όψη:

  • Ομοιόμορφος χρωματικός τόνος:

Συστατικά που ενισχύουν τη φωτεινότητα από το απόσταγμα Daniella Ensifolia, το απόσταγμα ρίζας Morus Nigra, Scutellaria Baicelensis σταφυλιού, βοηθούν στη μείωση της εμφάνισης των δυσχρωμιών, προσφέροντας έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

 

Μειώνει την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων:

Αντιοξειδωτικά συστατικά όπως η Βιταμίνη C και η Ergothioneine, βοηθούν στην καταπολέμηση της παραγωγής υπερβάλλουσας μελανίνης και το Σαλικυλικό οξύ κάνει απολέπιση στην επιδερμίδα ώστε να διασπάσει τις σκούρες κηλίδες.

 

     Βελτιώνει τη λάμψη, την απαλότητα και την φωτεινότητα:

H Γλυκοζαμίνη και το Σαλικυλικό οξύ βοηθούν στην ενίσχυση της κυτταρικής ανανέωσης και μειώνουν την εμφάνιση της θαμπής όψης της επιδερμίδας.

 

Στοχεύει στις γραμμές, ρυτίδες & στη χαλάρωση:

Μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων:

  • Ένα μείγμα από ενισχυτικά πεπτίδια κολλαγόνου όπως το Acetyl Haxapeptide-8 και το Palmitoyl Oligopeptide, «γεμίζουν» τις ρυτίδες από μέσα.
  • Ενθυλακωμένα επανορθωτικά ένζυμα όπως τα Ultrasomes, τα Photosomes και Roxisomes απελευθερώνονται, για να συνεργαστούν για την ορατή διόρθωση και επανόρθωση της φθοράς από τις ακτίνες UV, που ευθύνονται για τις γραμμές και ρυτίδες.
  • Το Sodium RNA ενεργοποιεί τους φυσικούς επανορθωτικούς μηχανισμούς, για την ορατή επανόρθωση της φθοράς από UV ακτινοβολία.

Συσφίγγει και ανορθώνει την επιδερμίδα:

  • Ενισχυτικά συστατικά κολλαγόνου όπως η πρωτεϊνη ορού γάλακτος και το  απόσταγμα Siegesbeckia Orientalis, βοηθούν στην αναδόμηση του υποστηρικτικού ιστού της επιδερμίδας, προσδίδοντας όγκο στη λεπτή και καθοδική επιδερμίδα και επαναφέρουν την ελαστικότητα.

 

Διατηρεί την υγρασία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας:

Τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας ενισχύονται από το Υαλουρονικό Οξύ, το απόσταγμα κριθαριού, το απόσταγμα φύτρου σιταριού και το απόσταγμα από αγγούρι, ώστε η επιδερμίδα να διατηρείται καλά ενυδατωμένη και να είναι εύπλαστη και σφριγηλή καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

  

Λεπτομέρειες:

Το ΝΕΟ Clinique Smart Custom Repair Serum είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας και για όλες τις ηλικίες.

 

Τρόπος χρήσης:

Πιέζετε δύο φορές την αντλία του serum πάνω στην παλάμη σας και εφαρμόζετε τον ορό Clinique Smart Custom Repair Serum μετά από το 3-Step ή σε καθαρή επιδερμίδα σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Απλώνετε με απαλές κινήσεις από τα κεντρικά σημεία του προσώπου, ανοδικά και προς τα έξω. Συνεχίζετε, αγκαλιάζοντας τις περιοχές του προσώπου σας με όλη την επιφάνεια της παλάμης, ώστε να απορροφηθεί τέλεια και τελειώνετε με διακριτικά χτυπηματάκια στα μάγουλα, με τις άκρες των δακτύλων σας. Έτσι, έχετε ενεργοποιήσει την επιδερμίδα σας να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο, τα ευεργετικά του συστατικά. Εφαρμόστε δύο φορές καθημερινά μετά το ιδανικό για εσάς Σύστημα Περιποίησης 3 Step. Ακολουθήστε με την κατάλληλη ενυδάτωση και κάποιο προϊόν με δείκτη προστασίας, κατά την διάρκεια της ημέρας.


Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.

Τι σημαίνει αυτό; Aρχικά, δημιουργείται η σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα.

Κατόπιν, γίνονται δοκιμές κάθε προϊόντος 12 φορές, σε 600 άτομα. Εάν έστω και μία από αυτές τις 7.200 εφαρμογές δημιουργήσει αλλεργική αντίδραση, ξεκινάμε πάλι από την αρχή.  

  

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή -  50 ml:  99  €

30 ml:  72 € 

 

 

Vicky StoukiComment