Λάθος στιλιστικές επιλογές για την Σάσα Σταμάτη στην εκπομπή της “Ooh La La”

Η Σάσα Σταμάτη λίγο πριν ρἰξει αυλαία στην εκπομπή της “Ooh La La” για την φετινή τηλεοπτική σεζόν υπέπεσε σε στιλιστικό ατόπημα κάνοντας μία αποτυχημένη εμφάνιση.   Παίρνουμε μαθήματα από τις επιτυχημένες αλλά και από τις αποτυχημένες εμφανίσεις των Celebrities για αυτό και αξίζει να αναφέρονται…. 

Δεν γνωρίζω εάν η σημερινή εμφάνιση της Σάσας Σταμάτη ήταν προσωπική της επιλογή ή του στιλίστα της αλλά σε κάθε περίπτωση η επιλογή του look μας θα πρέπει να είναι και δική μας επιλογή.  Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η Σάσα επέλεξε το σημερινό της look.  Καταλαβαίνω ότι θα ήθελε να κάνει ένα κάπως εξεζητημένο look συνδυάζοντας διαφορετικά patterns αλλά πολλές φορές πάνω στον ενθουσιασμό μας κάνουμε υπερβολές ή λανθασμένες επιλογές.  Με την πρώτη ματιά το συγκεκριμένο look δείχνει σαν να βιαζόταν και να φόρεσε ότι βρήκε μπροστά της διότι εκτός από τον συνδυασμό και το αποτυχημένο mix & match, συνδύασε δύο διαφορετικά στυλ.  Ειδικά σε μία εκπομπή που έχει ως στήλη το Fashion Police και κρίνει τις εμφανίσεις των άλλων θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις στιλιστικές τους επιλογές.  Επιλέγοντας το σακάκι και τις γόβες από το συγκεκριμένο look και συνδυάζοντας τα με ένα φόρεμα, μία φούστα με ένα άλλο top ή ένα παντελόνι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα πολύ στιλάτο business look.  Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο ριγέ top θα έπρεπε να αφαιρεθεί καθώς τόσο η υφή του όσο και η συγκεκριμένη ρίγα δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο look.  Όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα look επιλέγοντας να φορέσουμε ένα σορτς και θέλουμε να το συνδυάσουμε με ένα σακάκι, είναι σημαντικό το σακάκι είτε να είναι αρκετά πιο μακρύ από το σορτς ή αρκετά πιο κοντό.  Βέβαια εάν πρόκειται για μία ψηλόλιγνη σιλουέτα όπως αυτή της Σάσας τότε ιδανικά θα έπρεπε να επιλέξει μία βερμούδα και ένα αρκετά μακρύ σακάκι για μία εμφάνιση σε κάποιο event ή σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.  Εάν δούμε την Σάσα από πίσω φαίνεται σαν να μην φοράει κάτι από κάτω.  Επίσης, η επιλογή της κλασικής ξώφτερνης γόβας δεν είναι η κατάλληλη, ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο με κορδόνια που δένουν στην γάμπα θα ήταν μία καλή επιλογή. Επιπλέον, η επιλογή του χτενίσματος της Σάσας δεν είναι ιδανική για το στυλ που ήθελε να δημιουργήσει αλλά θα ήταν κατάλληλο για ένα business look.  Όπως έχουμε πει αρκετές φορές αξίζει να κοιταχτούμε στον καθρέπτη όταν ολοκληρώσουμε το look μας και σχεδόν πάντα κάτι θα πρέπει να αφαιρέσουμε ή να αλλάξουμε… 

131 Likes, 1 Comments - Oohlala (@oohlalaskai) on Instagram: "Συντονιστείτε! Ξεκινάμε!!!"

267 Likes, 5 Comments - Oohlala (@oohlalaskai) on Instagram: "Έτοιμη η Σάσα για ακόμα ένα Ooh La La!!! 14.30 βάλε ΣΚΑΪ"

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Το αποτυχημένο mix & match της Ιλένιας Ουίλιαμς στο σημερινό “Ohh La La”

Next
Next

Το “άχρωμο” και “πρόχειρο” look της Φαίης Σκορδά