Η εβδομάδα στο "My Style Rocks" δεν ξεκίνησε με ελπιδοφόρα στιλιστικά μηνύματα...

Στο πρώτο επεισόδιο του “Μy Style Rocks” για αυτή την εβδομάδα δύο νέες παίκτριες προστέθηκαν στο παιχνίδι.   Παρόλαυτά το ένα look ήταν χειρότερο από το άλλο, πραγματικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο να επιλέξω την χειρότερη εμφάνιση για αυτό αποφάσισα να γράψω για τα δύο χειρότερα looks. 



Θα ξεκινήσω με την τη νέα παίκτρια την Ιωάννα Σιαμπάνη. Συνήθως στην πρώτη τους εμφάνιση οι νέες παίκτριες θέλουν να κάνουν μία εντυπωσιακή είσοδο στο παιγνίδι.  Το concept της Ιωάννας ήταν να πάει σε ένα μουσικό φεστιβάλ όπου επέλεξε να υιοθετήσει ένα casual look.  Η Ιωάννα συνδύασε ένα μαύρο σουτιέν με διαφάνειες με ένα παντελόνι φόρμα, μία λευκή waist bag, ένα ζευγάρι πλατφόρμες, ολοκληρώνοντας το look της με ένα εντυπωσιακό bomber jacket.  Η συγκεκριμένη εμφάνιση της Ιωάννας θα μπορούσε να σταθεί στο συγκεκριμένο concept αλλά δυστυχώς Ιωάννινα για να κερδίσει προφανώς στις εντυπώσεις και να τραβήξει τα βλέμματα επέλεξε να φορέσει ένα σουτιέν και όχι  ένα top ή ένα αθλητικό top που θα ήταν ιδανικό για το συγκεκριμένο look.  Η συγκεκριμένη επιλογή της Ιωάννας κατέβαζε το look της έτσι ώστε να έχει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Μπορούμε να είμαστε σέξι και να αποπνέουμε θηλυκότητα χωρίς υπερβολές.  Το χτένισμα της Ιωάννας ήταν ιδανικό για την περίσταση καθώς έκανε ένα πολύ όμορφο braids hairstyle που αναδείκνυε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.  



Η Τάνια Κοφινιώτη είναι η δεύτερη παίκτρια με το χειρότερο look της ημέρας.  Η Τάνια αποφάσισε να επισκεφτεί στην Θεσσαλονίκη το ίνδαλμα της, την Ιωάννα Τούνη, έτσι αποφάσισε να μιμηθεί το look της Ιωάννας.  Η Τάνια φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με ένα dennim σορτς συνδυασμένο με ένα bomber jacket σε baby pink χρώμα.  Η Τάνια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μία waist bag και ένα ζευγάρι pvc peep toe ankle boots.  Η Τάνια επέλεξε να φορέσει ένα λεπτό καλσόν στο χρώμα του δέρματος.  Το look της Τάνιας δείχνει πολύ γδυτό από την μέση και κάτω ειδικά λόγω εποχής.  Θα ήταν προτιμὀτερο να φόραγε είτε ένα ζευγάρι κάλτσες (ίσως κάλτσες μέχρι πάνω από το γόνατο) ή ένα εντυπωσιακό καλσόν ολοκληρώνοντας το look της με ένα ζευγάρι δετά μποτίνια.  Εάν επέλεγε να φορέσει μἰα εντυπωσιακή και θηλυκή μπλούζα αντί του κλασικού λευκού πουκαμίσου θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα ήταν το επιθυμητό.  Όσον αφορά το χτένισμα, ένα ponytail ή μία πλεξίδα στο πλάι θα ήταν ιδανικό.  Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω ότι το στυλ είναι προσωπική υπόθεση οπότε το concept που επέλεξε η Τάνια δεν είναι το ιδανικό έτσι ώστε να αναδείξει την προσωπικότητα της καθώς ήθελε να αντιγράψει την Ιωάννα Τούνη.

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Οι παίκτριες του “My Style Rocks” διαγωνίζονται με γυαλιά ηλίου και οράσεως πλέον; Ποιες οι στιλιστικές του επιλογές;

Next
Next

Το υπερβολικό look της Δανάης Ντανάκα στο επεισόδιο της Πέμπτης (4/10) του “My Style Rocks”