Μικρά μυστικά για μία εντυπωσιακή φιγούρα με σωματότυπο “μἠλο”
Ο σωματότυπος “μήλο" όπως όλοι οι σωματότυποι άλλωστε έχουν τα δικά τους μικρά μυστικά “tips & tricks” που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο την θηλυκότητα κάθε γυναίκας! 
Read More
Θέλεις να φαίνεται η μέση σου πιο λεπτή;
Δεν είσαι από τις τυχερές με μέση δαχτυλίδι;  Δε πειράζει, τώρα ὀλες μας μπορούμε να φαινόμαστε σαν να έχουμε σιλουέτα κλεψύδρα ή αχλάδι, που σημαίνει ότι έχουμε αρκετά λεπτή μέση! 
Read More
Είστε έτοιμοι για τις χειμερινές εκπτώσεις? Τι θα πρέπει να γνωρίζετε?
Η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων βρίσκεται προ των πυλών!  Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να αποκτήσουμε ίσως τα κομμάτια των ονείρων μας.  Πως μπορούμε να πραγματοποιήσουμε επιτυχημένες αγορές κατά την διάρκεια των εκπτώσεων?
Read More
Ποιο είναι το κατάλληλο τζιν/demim παντελόνι για κάθε σωματότυπο?
Αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας είναι το τζιν παντελόνι!  Έχουμε όμως τα κατάλληλα τζιν παντελόνια που μας αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο?  Γνωρίζουμε ποια τζιν παντελόνια είναι τα κατάλληλα για τον σωματότυπο μας? 
Read More
Πως να επιλέξεις το κατάλληλο «Νυφικό»!
Πάνω από όλα είναι η δική σου μοναδική μέρα, φόρεσε την καλύτερη σου διάθεση και απόλαυσε την δική σου ξεχωριστή μέρα ζώντας το όμορφο παραμύθι από την αρχή μέχρι το τέλος!
Read More