Ένα ξεχωριστό «δώρο αγάπης»!

Ένα ξεχωριστό «δώρο αγάπης», ένα νεσεσέρ, γεμάτο δώρα ντεμακιγιάζ & καθαρισμού προσώπου GLOV για τις πιο σημαντικές γυναίκες στην ζωή μας, δημιούργησε η DERMAMED για τις φετινές γιορτές με σκοπό την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος)

Με την αγορά ενός νεσεσέρ GLOV αποκτάτε ένα αστέρι από το Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος) και δωρίζετε €2,00 βοηθώντας έτσι να γίνει πραγματικότητα άλλο ένα όνειρο, άλλη μια ευχή, για ένα παιδί.

Εκτός όμως από το νεσεσέρ η Dermamed δημιούργησε και ένα εορταστικό Hair Care Box, με δώρα περιποίησης και φροντίδας μαλλιών TOPPIK για εσάς ή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με την αγορά ενός Hair Care Box δωρίζουμε ένα ευρώ στο Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος).  

Είναι η δύναμη αυτών των ανθρώπων που ενέπνευσε αυτήν την πρωτοβουλία δύο Eλληνίδων blogger, της Βίκυς Στούκη Vicky’s Style (www.vickysstyle.com) και της Κατερίνας Μαργαριτοπούλου The KM Projects (www.thekmprojects.gr), με μοναδικό σκοπό να πραγματοποιήσουν τις πιο βαθιές ευχές παιδιών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.