Τα LOONEY TUNES του MOSCHINO κατακτούν τα καταστήματα ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ!

To κατάστημα Καλογήρου στο Golden Hall φιλοξενεί τον Bugs Bunny και την παρέα των Looney Tunes σε μία exclusive βιτρίνα αφιερωμένη στη χειμερινή συλλογή τσαντών του οίκου Moschino.

Οι αγαπημένοι χαρακτήρες των Looney Tunes γίνονται style icons χάρη στον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Moschino, Jeremy Scott, καθώς μεγάλο μέρος της χειμερινής συλλογής είναι αφιερωμένο στα διάσημα cartoons.

H συλλογή φιλοξενείται σε μία ιδιαίτερη βιτρίνα, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Moschino boutique του Μιλάνου και περιοδεύει για λίγες μέρες στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου. Μετά την Ρώμη, το Λονδίνο και το Los Angeles, επισκέπτεται τώρα την Αθήνα αποκλειστικά στο κατάστημα Καλογήρου του Golden Hall. O Taz, o Sylvester, o Tweety, o Porky και οι φίλοι τους ντύνονται την πιο hip εκδοχή τους και κατακτούν τη βιτρίνα του Golden Hall, ενώ ο Bugs Bunny στέφεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής της, αφού κοσμεί τις μεγάλες shopping τσάντες και τσάντες χειρός της συλλογής.

Επισκεφθείτε το κατάστημα Καλογήρου στο Golden Hall μέχρι τις 4/11 και μεταφερθείτε στον ποπ κόσμο του Jeremy Scott και των Looney Tunes!

Vicky StoukiComment