Καλοκαιρινές εκπτώσεις 14/7- 30/8 στο εκπτωτικό χωριό McARTHURGLEN

Ζήστε το πιο στυλάτο καλοκαίρι στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen! Ο απόλυτος shopping προορισμός που σας προσφέρει τα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο έρχεται όλο το καλοκαίρι με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις από τις 14 Ιουλίου ως 30 Αυγούστου «γεμίζοντας» τη βαλίτσα των διακοπών σας με στυλάτους θησαυρούς εως και 30% επιπλέον στις ήδη μειωμένες τιμές!

 

Την Κυριακή 20 Ιουλίου τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 20:00 δίνοντάς σας την ευκαιρία να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας λίγο πριν φύγετε για τις διακοπές σας!

 

Ανακαλύψτε τις αμέτρητες επιλογές που σας προσφέρει το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen κάνοντας βόλτα στα γραφικά σοκάκια και μην παραλείψετε να απολαύσετε ένα διάλειμμα με όλη την οικογένεια σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.

 

Vicky StoukiComment