Τα πολυκαταστήματα notosgalleries επιστρέφουν έως 50%

Τα πολυκαταστήματα notosgalleries επιστρέφουν έως 50% για αγορές καλλυντικών, μόνο για λίγες μέρες (έως 05/07)!

 

Στα πολυκαταστήματα μόδας και ομορφιάς notosgalleries, έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας επωφελούμενοι από μια μοναδικά ενέργεια που θα ισχύει έως τις 5 Ιουλίου!

Με αγορές σε αγαπημένες μάρκες καλλυντικών, τα notosgalleries μας επιστρέφουν έως και το 50% της αξίας τους σε δωροεπιταγή, για επόμενη αγορά, πάλι σε καλλυντικά, έως 10/07.

Οι μάρκες που συμμετέχουν: είναι: ChanelClarinsBvlrgariGuerlainHermesEllie SaabFendiGivenchyIssey MiyakeLoeweJean Paul GaultierKenzoJuicy CoutureAzzaroMoschinoVersaceNarciso RodriguezThierry MuglerVersaceSensaiSisleyJohn VarvatosSwarovskiVan Cleef & ArpelsBritney Spears.

Μπορούμε να αποκτήσουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα μακιγιάζ, κρέμες περιποίησης προσώπου και σώματος, αντηλιακά,  αρώματα και να κερδίσουμε δωροεπιταγές για να ψωνίσουμε ότι άλλο λείπει από το boudoir μας!

Περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια θα βρείτε στο www.notosgalleries.gr, στην σελίδα notosgalleries στοfacebook www.facebook.com/notosgalleries.gr και στο ειδικό έντυπο στα ταμεία των πολυκαταστημάτων!

 

 

 

Vicky StoukiComment