Το Πάσχα στο McARTHURGLEN έχει πολλές εκπλήξεις!

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ  ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ McARTHURGLEN

ME ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το εκπτωτικό  χωριό  McArthurGlen φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται την Πασχαλινή περίοδο με κεφάτη διάθεση και πολλά δώρα για μικρούς και μεγάλους.

 

Από τις 11 έως τις 19 Απριλίου, όλη η παρέα των Looney Tunes, ο Buggs Bunny, ο Tweety, ο Sylvester, ο Taz, ο Duffy Duck, ο Road Runner, αλλά και το Coyote θεση! ﷽﷽﷽﷽ πιο ανεβασμιόκαταφθάνουν στο εκπτωτικό χωριό και καλούν όλους τους μικρούς μας φίλους να γνωριστούν, να φωτογραφηθούν και να παίξουν μαζί! Ένα μεγάλο παιδικό πάρτι στήνεται στο εκπτωτικό χωριό με την πιο ανεβασμένη διάθεση, τις αυθεντικές Μασκότ και δημιουργικά παιχνίδια που υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε όλους τους επισκέπτες!

 

Και φέτος το Πάσχα γιορτάζουμε και κερδίζουμε όλοι κάνοντας τις Πασχαλινές αγορές μας. Από 4 μέχρι και 26 Απριλίου, οι επισκέπτες, με αγορές συνολικής αξίας €50 ημερησίως, θα κερδίζουν πλούσια δώρα, όπως δωροεπιταγές, επιπλέον κέρδος 10%, δώρα από τα αγαπημένα τους designer brands, αλλά και συμμετοχή στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο smart fortwo.

 

Και μην παραλείψετε να συνδυάστε τις ανοιξιάτικες και Πασχαλινές σας αγορές με μία βόλτα στα γραφικά σοκάκια του εκπτωτικού χωριού παρέα με την οικογένειά σας στον απόλυτο προορισμό shopping και αποκτήσετε τα αγαπημένα σας designer brands 35 – 70 % πιο φθηνά.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Vicky StoukiComment