Μοναδικά Αποκριάτικα πάρτυ στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται φέτος με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τις Απόκριες, με δραστηριότητες που θα διασκεδάσουν όλη την οικογένεια με την απόλυτη αποκριάτικη διάθεση!

Ένα μοναδικό Αποκριάτικο Πάρτυ έχει στηθεί στον πρώτο όροφο του εκπτωτικού χωριού και σας περιμένει για τέσσερα συνεχόμενα Σάββατα, από τις 8 Φεβρουαρίου ως και την 1 Μαρτίου! H πιο κεφάτη αποκριάτικη παρέα θα περιμένει επισκέπτες όλων των ηλικιών για να φτιάξουν μαζί αποκριάτικες μάσκες, καπέλα & ζωγραφιές, να χορέψουν στους ρυθμούς του καρναβαλιού και να διασκεδάσουν με τον πιο ξέφρενο τρόπο!

Διασκεδάστε απολαμβάνοντας τις φετινές Απόκριες στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!

Ελάτε να ξεφαντώσετε από τις 11.00 έως τις 19.00, στον πρώτο όροφο του κέντρου.

Και μην ξεχνάτε… στο εκπτωτικό χωριό μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο στον απόλυτο shopping προορισμό!

 

Και μην ξεχνάτε! Εκτός από την αποκριάτική σας διάθεση, στον απόλυτο shopping προορισμό μπορείτε να ανακαλύψτε και τα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά!

 

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mcarthurglenathens.gr  και το www.facebook.com/McArthurGlenAthens .

Vicky StoukiComment