Η McArthurGlen επιλέγει το Τζιν, το απόλυτο σύμβολο στυλ, για την πρώτη της παγκόσμια καμπάνια!

DENIM.jpg

Από τις 21 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, δίνουμε το δικό μας ραντεβού με το τζιν στο εκπτωτικό χωριό  McArthurGlen, στα Σπάτα.  Απολαύστε 20% επιπλέον στα συμμετέχοντα καταστήματα σε τζιν, αλλά και σε ρούχα και αξεσουάρ για να δημιουργήσετε το απόλυτο look. Ανακαλύψτε κομμάτια που θα σας κλέψουν την καρδιά και θα κάνουν τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις πραγματικά ξεχωριστές.

Η ενέργεια με τίτλο “The Art of Denim” αποτελεί  μέρος της πρώτης παγκόσμιας καμπάνιας της McArthurGlen που θα τρέξει τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Βραζιλία, την Κίνα, τη Ρωσία και τη Νότια Κορέα. O όμιλος McArthurGlen, ηγέτης και πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και διαχείριση εκπτωτικών χωριών στην Ευρώπη, επέλεξε το τζιν, το πολυαγαπημένο και διαχρονικό σύμβολο του στιλ σαν θέμα γι αυτή την πρώτη παγκόσμια καμπάνια. Μόλις πέρσι, στα McArthurGlen Designer Outlets πουλήθηκαν περισσότερα από 5 εκατομμύρια τζιν προϊόντα - σχεδόν 600 προϊόντα κάθε ώρα!

Κάθε designer outlet, θα φιλοξενήσει διαφορετικές δραστηριότητες και ενέργειες για τους επισκέπτες, προκειμένου όλοι τους να ζήσουν την εμπειρία του τζιν σε ακόμη πιο χαμηλές τιμές.

Η Julia Calabrese, CEO του Ομίλου McArthurGlen, δήλωσε: Η καμπάνια «The Art of Denim» είναι ένα αφιέρωμα στο σύμβολο της μόδας που διατηρείται μέσα σε κάθε σεζόν, εποχή και δεκαετία: το τζιν. Η καμπάνια έχει ως στόχο της να κάνει το shopping ακόμη πιο διασκεδαστικό και να δημιoυργήσει μία ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες που θα ανακαλύψουν το τεράστιο trend των συλλογών Φθινόπωρο/Χειμώνας».

Ανανεώστε τη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα με τα αγαπημένα σας designer brands σε τιμές 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο. Επιπλέον μπορείτε ν’ απολαύσετε ένα διάλειμμα, με όλη την οικογένεια σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ.

Vicky StoukiComment