ΟΙ MEΛISSES ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ McARTHURGLEN ΣΕ ΜΙΑ MAD ΣΥΝΑΥΛΙΑ!

McAthur_athens_logo1.jpg

Το αγαπημένο μας εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται το φθινόπωρο με μία μοναδική συναυλία και σας προσκαλεί να περάσετε μαζί μία ανεπανάληπτη, MAD βραδιά με γνωστούς, αγαπημένους καλλιτέχνες. 

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, το εκπτωτικό χωριό θα γεμίσει πάλι μουσική και χορό με το New Season Concert!

Οι Meλisses θα σημάνουν την έναρξη της φθινοπωρινής σεζόν τραγουδώντας στη σκηνή του McArthurGlen γνωστές τους επιτυχίες, ενώ στη συνέχεια τη διάθεση θα απογειώσει ο Κώστας Μαρτάκης με αγαπημένα τραγούδια. 

Τη συναυλία που οργανώνει το MAD θα παρουσιάσει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία θα δώσει το δικό της κεφάτο τόνο στη βραδιά!

Εσείς δεν έχετε παρά να συνδυάσετε shopping και διασκέδαση με τα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά και τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες Meλisses και Κώστα Μαρτάκη σε μια μοναδική συναυλία. Απολαύστε τις αγορές σας και  μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε €500 σε δωροεπιταγές. Τον τυχερό νικητή θα ανακοινώσει η Μαίρη Συνατσάκη το ίδιο βράδυ, κατά την έναρξη της συναυλίας, ενώ ο Κώστας Μαρτάκης θα είναι αυτός που θα κλείσει τη βραδιά με το καλύτερο δυνατό τρόπο!

Και αυτό το φθινόπωρο η μουσική θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο εκπτωτικό χωριό.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

 

Melisses - Martakis.jpg
Vicky StoukiComment