Η Έλλη Κοκκίνου συμμετέχει στο Summer Music Festival στο εκπτωτικό χωριό McArthurglen με μία μοναδική συναυλία

McAthur_athens_logo.jpg
Elli Kokkinou photo.jpg

Το αγαπημένο σας εκπτωτικό χωριό McArthurGlen κινείται στο ρυθμό του καλοκαιριού και σας προσκαλεί να περάσετε μαζί τον πιο διασκεδαστικό Ιούλιο με πολλές συναυλίες και γνωστούς καλλιτέχνες. Μετά την επιτυχημένη συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου, σειρά παίρνει η Έλλη Κοκκίνου. Την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 20:00 η Έλλη Κοκκίνου, η ελληνίδα star συνεχίζει τη μουσική μας διαδρομή με ακόμη περισσότερες μελωδίες, συμμετέχοντας και εκείνη  στο summer music festival. Πώς; Με τον πιο μουσικό τρόπο. Μία μοναδική μουσική συναυλία που θα απογειώσει τη διάθεσή σας με όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Απολαύστε τις αγορές σας στα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά, κάντε ένα διάλειμμα στα εστιατόρια και τα καφέ και συνοδεύστε το βράδυ σας με χορό και τραγούδι από την Έλλη Κοκκίνου.

Αυτό το καλοκαίρι, στο εκπτωτικό χωριό πρωταγωνιστούν τα τραγούδια, η μουσική και το κέφι! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Και δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε με τους Onirama την Παρασκεύη 19 Ιουλίου σε μία μοναδική εμφάνιση. Μείνετε συντονισμένοι στα νέα μας. Καλό μουσικό καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr, το facebook.com/McArthurGlenAthens και το twitter.com/McArthurGlenGR

Vicky StoukiComment