Η Έλενα Παπαρίζου εγκαινιάζει το Summer Music Festival στο εκπτωτικό χωριό McArthurglen με μία μοναδική συναυλία

McAthur_athens_logo2.jpg
Helena Paparizou.png
images.jpg

Το αγαπημένο σας εκπτωτικό χωριό McArthurGlen κινείται στο ρυθμό του καλοκαιριού και σας προσκαλεί να περάσετε μαζί τον πιο διασκεδαστικό Ιούλιο με πολλές συναυλίες και γνωστούς καλλιτέχνες. Την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 20:00 η Έλενα Παπαρίζου κάνει την αρχή και εγκαινιάζει το summer music festival. Πώς; Με τον πιο μουσικό τρόπο. Μία μοναδική μουσική συναυλία που θα απογειώσει τη διάθεσή σας με όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Απολαύστε τις αγορές σας στα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά, κάντε ένα διάλειμμα στα εστιατόρια και τα καφέ και συνοδεύστε το βράδυ σας με χορό και τραγούδι από την Έλενα Παπαρίζου.

Αυτό το καλοκαίρι, στο εκπτωτικό χωριό πρωταγωνιστούν τα τραγούδια, η μουσική και το κέφι! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Και δεν σταματάμε εδώ. Η πρώτη συναυλία είναι μόνη η αρχή. Το summer music festival θα συνεχιστεί για όλο τον Ιούλιο με περισσότερα ονόματα-έκπληξη στο εκπτωτικό χωριό. Εσείς δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι στα νέα μας. Καλό μουσικό καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr, το facebook.com/McArthurGlenAthens και το twitter.com/McArthurGlenGR

 

Λίγα Λόγια για τα McArthurGlen Designer Outlets

Τα McArthurGlen Designer Outlets είναι μέλος της McArthurGlen Group, ηγέτιδας και πρωτοπόρου στην ανάπτυξη και διαχείριση εκπτωτικών κέντρων στην Ευρώπη. Το Group το οποίο απαρτίζεται σήμερα από 21 κέντρα σε οκτώ χώρες, εισήγαγε το concept των designer outlets στην Ευρώπη το 1995. Οι καταναλωτές που επισκέπτονται τα κέντρα κάθε χρόνο, προσελκύονται από αγαπημένα brands από το χώρο της μόδας που βρίσκουν 30-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο. Το portfolio του Group προσφέρει συνολικά 600.000 τ.μ. εμπορικών χώρων, στα οποία θα προστεθούν ακόμη 150.000 τ.μ. με τη δημιουργία του 22ουDesigner Outlet στο Βανκούβερ, το οποίο θα αποτελέσει το πρώτο McArthurGlen Designer Outlet στη Βόρεια Αμερική και θα ανοίξει τις πόρτες του στα τέλη του 2014. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mcarthurglengroup.com.

Vicky StoukiComment