Οι Onirama απογειώνουν το Summer Music Festival στο εκπτωτικό χωριό McArthurglen με μία μοναδική συναυλία

McAthur_athens_logo1.jpg
Oirama_newsletterImage .jpg

Το Summer Music Festival απογειώνεται με μία μοναδική συναυλία των Onirama. Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες με την Έλενα Παπαρίζου και την Έλλη Κοκκίνου σειρά έχει το πιο κεφάτο συγκρότημα. Το αγαπημένο σας εκπτωτικό χωριό McArthurGlen σας προσκαλεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρα 20:00, στην πιο διασκεδαστική συναυλία του καλοκαιριου με τους ανατρεπτικούς Onirama. 

Απολαύστε τα αγαπημένα σας designer brands σε τιμές καλύτερες και από εκπτώσεις, κάντε ένα διάλειμμα στα εστιατόρια και τα καφέ και συνοδεύστε το βράδυ σας με χορό και τραγούδι από τους Onirama σε μια μοναδική καλοκαιρινή εμφάνιση.

Αυτό το καλοκαίρι, στο εκπτωτικό χωριό πρωταγωνιστούν τα τραγούδια, η μουσική και το κέφι! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα. 

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr, το facebook.com/McArthurGlenAthens και το twitter.com/McArthurGlenGR

 

Vicky StoukiComment