Τα φετινά Χριστούγεννα έχουν Μαγεία & Λάμψη στα Marks & Spencer!

Η μόδα συναντά στα Marks & Spencer τη φαντασία σε ένα σύγχρονο παραμύθι με πρωταγωνιστές τη Rosie Huntington-Whitely, τον David Gandy και την Helena Bonham-Carter

Rosie Huntington.jpg

Η πανέμορφη Rosie Huntington-Whitely, ο γοητευτικός David Gandy  και η εντυπωσιακή Helena Bonham-Carter μαζί με ένα μαγικό cast δίνουν σάρκα & οστά σε ήρωες των παιδικών μας χρόνων και δημιουργούν το χριστουγεννιάτικο παραμύθι των Marks & Spencer.

Η πολυαναμενόμενη Χριστουγεννιάτικη τηλεοπτική καμπάνια των Marks & SpencerBelieve in Magic & Sparkle” έκανε την εμφάνιση της στο επίσημο facebook page των M&S (Facebook.com/MarksandSpencerGreece ) και στο website (www.marksandspencer.gr), γεμίζοντας μαγεία & λάμψη το διαδίκτυο.

Γυρισμένη σε κινηματογραφικό στυλ, με ένα μαγικό ορχηστρικό soundtrack να ντύνει τις σκηνές και μέσα από μια εντυπωσιακή παραγωγή ταξιδεύουμε σε μαγικά δάση και σε αγαπημένα παραμύθια όπως η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και ο Μάγος του Οζ.

Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας ζωντανεύουν το διάσημο σλόγκαν των M&SMagic & Sparkle”, ενθαρρύνοντάς μας να «πιστέψουμε στη μαγεία & τη λάμψη» & παρουσιάζοντάς μας την ευρεία γκάμα των γιορτινών προϊόντων που είναι διαθέσιμα στα M&S αυτή τη σεζόν.

Η Rosie Huntington-Whitely με την νεραϊδίσια ομορφιά της αποτελεί την ιδανική πρωταγωνίστρια καθώς ενσαρκώνει μοναδικά λατρεμένες ηρωίδες, όπως η Ντόροθυ από το Μάγο του Οζ και η Κοκκινοσκουφίτσα, ενώ ο David Gandy σαν άλλος Τρελό-καπελάς μας δελεάζει να δειπνήσουμε μαζί του σε ένα τραπέζι γεμάτο με λαχταριστά χριστουγεννιάτικα προϊόντα M&S. Τέλος, η αξεπέραστη σε «σκοτεινούς» ρόλους Ηelena Bonham-Carter, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά εξαιρετική ως κακιά μάγισσα του παραμυθιού.   

 

Ο Patrick Βousquet-Chavanne, Executive Director of Marketing & Business Development των M&S, δήλωσε “με τη φετινή διαφήμιση θέλαμε να επαναφέρουμε εκείνη τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων που οι πελάτες μας λένε πως είναι συνώνυμη με τα M&S.  Το  “Magic & Sparkle” είναι ένα σλόγκαν που έχει αγαπηθεί πολύ και μας έχει χαρακτηρίσει.  Δουλεύοντας με όλο το βρετανικό μας καστ, ο σκηνοθέτης  Johan Renck δημιούργησε ένα σύγχρονο έπος όπου η μόδα συναντά τη φαντασία -  ζωντανεύοντας πολυαγαπημένα παραμύθια πασπαλισμένα με μεγάλη γοητεία”.

Vicky StoukiComment