Ο Αντώνης Ρέμος ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του McArthurGlen

Remos_a.jpg

To εκπτωτικό χωριό McArthurGlen ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του με μια μοναδική συναυλία με τoν Αντώνη Ρέμο

Το αγαπημένο σας εκπτωτικό χωριό McArthurGlen φοράει τα γιορτινά του και εγκαινιάζει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου *με μία μοναδική συναυλία. Μία ανεπανάληπτη βραδιά με τον *Αντώνη Ρέμο, γεμάτη χριστουγεννιάτικη λάμψη!

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 18:00, σας περιμένουμε να ανάψουμε μαζί τα λαμπάκια του 17 μέτρων χριστουγεννιάτικου δέντρου με special guest τoν Aντώνη Ρέμο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα εγκαινιάσει τη χριστουγεννιάτικη περίοδο με μια μοναδική συναυλία με όλα τα αγαπημένα τραγούδια και δωρεάν είσοδο για όλο το κοινό!

Ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων θα φωτίσει τον ουρανό του στολισμένου εκπτωτικού χωριού!

Και φέτος τα Χριστούγεννα, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen θυμίζει σκηνικό βγαλμένο από το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι και σας περιμένει να σας ταξιδέψει στο χριστουγεννιάτικο κόσμο του.

Περιπλανηθείτε στα γραφικά και μοναδικά στολισμένα σοκάκια του κέντρου και ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο shopping προορισμό!

Vicky StoukiComment