Για έναν από τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση το γευστικό ταξίδι του MasterChef θα τελειώσει απόψε! Ποιος θα είναι αυτός;
Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, Selim Selguk, Ηλέκτρα Τσουρουνάκη, Κωνσταντίνος Συμεωνίδης, μπαίνουν στην κουζίνα του MasterChef αποφασισμένοι να παλέψουν για να παραμείνουν στο διαγωνισμό.
Read More
Οι «Οικογενειακές ιστορίες» επιστρέφουν από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου πάντα στον Alpha
Η αγαπημένη σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα από την αρχή της μετάδοσής της, παρουσιάζοντας ιστορίες με επίκεντρο τα οικογενειακά θέματα, επιστρέφει με νέα επεισόδια.
Read More
Αποχώρησε η Βίκυ Κάβουρα & ο Γιώργος Κετσερίδης από το 4ο Live του “Dancing with the Stars”, αφιερωμένο στο σινεμά & τον χορό
Αγαπημένα soundtrack, ένα πλατό ως άλλο κινηματογραφικό σκηνικό με μοναδικές φωτορεαλιστικές απεικονίσεις, και τα 12 αστέρια μας με τους παρτενέρ τους, να μας παρασέρνουν σε ένα κινματογραφικό χορευτικό ταξίδι, μεταφέροντας επί σκηνής, ταινίες όπως James Bond, Twilight, Slumdog Millionaire, 8 mile, Pulp Fiction, Ζορό, o Τελευταίος των Μοϊκανών, με διαφορετικές και εντυπωσιακές χορογραφίες. 
Read More