Γευματίσαμε με τον Γιώργο Παπαδάκη & την ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα» και τα είπαμε όλα!

Μόλις λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης μαζί με την ομάδα του, Ντίνο Σιωμόπουλο και Μπάγια Αντωνοπούλου υποδέχτηκε τους εκπρόσωπους tύπου στην αγαπημένη του ταβέρνα όπου είχαμε την ευκαιρία μέσα σε ένα χαλαρό και φιλικό περιβάλλον να τα πούμε όλα για τη φετινή σεζόν παρέα με ούζο και θαλασσινούς μεζέδες!  Σε αυτή τη συνάντηση είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και με τον Γιάννη Μιχελάκη, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης ANT1 TV.

Η ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα», της πιο δημοφιλούς και επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης, υπόσχεται να μας καλημερίζει καθημερινά και να μας ενημερώνει για όλα τα καθημερινά ζητήματα πάντα με σεβασμό και αντικειμενικότητα.

Σε κλίμα χαλαρό, με κέφι και άρωμα καλοκαιριού, ο επιτυχημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής μαζί με την ομάδα του, μίλησαν για τη νέα σεζόν που ξεκινά, μοιράστηκαν τις σκέψεις και τις βλέψεις τους για φέτος, τονίζοντας ότι στόχος είναι να παρέχουν στο τηλεοπτικό κοινό, όπως όλα αυτά τα χρόνια, την πιο έγκυρη ενημέρωση με όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας, δίνοντας το δικό τους στίγμα, πάντα στο πλευρό του τηλεθεατή.

Όλο οι δημοσιογράφοι και εκπρόσωπο τύπου είχαμε τη δυνατότητα να θέσουμε τις ερωτήσεις μας στον Γιώργο Παπαδάκη και την ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα», να μάθουμε αποκλειστικές πληροφορίες για την εκπομπή και να ανακαλύψουμε μία πιο προσωπική πλευρά των ανθρώπων που θα βλέπουμε και τη φετινή σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

 

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ»: Πρεμιέρα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 07:00, μόνο στον ΑΝΤ1!https://www.facebook.com/KalimeraElladaOfficial/

http://www.antenna.gr/minisites/kalimera-ellada/

FB : Καλημέρα Ελλάδα Αντ1

Instagram : #KalimeraEllada