Απόψε στις 21:00 στον Ant1 ο μεγάλος τελικός του “Your Face Sounds Familiar”!

Ένας Τελικός … Έκπληξη!

 

Οι 4 φιναλίστ: Άρης Μακρής, Ησαΐας Ματιάμπα, Γιάννης Χατζηγεωργίου και Παρθένα Χοροζίδου σε ενσάρκωση της επιλογής τους. 

3 ντουέτα με μεταμφιέσεις έκπληξη! Αντώνης Δομίνος – Κόνυ Μεταξά | Δημήτρης Μακαλιάς – Ιρένε Τροστ | Γιάννης Χατζόπουλος - Σαμπρίνα

Η Μαρία Μπεκατώρου σε μία ανατρεπτική εμφάνιση, θα γίνει αγνώριστη!

Το κοινό σε πρώτο πλάνο: πιο σημαντικός ο ρόλος του κοινού από ποτέ. Ψηφίζουμε όλη την εβδομάδα για να αναδείξουμε το μεγάλο νικητή!

Άλλος ένας κύκλος του πιο ξεχωριστού show μεταμφιέσεων της ελληνικής τηλεόρασης, Your Face Sounds Familiarολοκληρώνεται με το Μεγάλο Τελικό να καταφθάνει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 21.00, με ακόμα περισσότερες τηλεοπτικές εκπλήξεις!

Στον τελικό του “Your Face Sounds Familiar”, θα παρακολουθήσουμε τους 4 φιναλίστ, Άρη Μακρή, Ησαΐα Ματιάμπα, Γιάννη Χατζηγεωργίου και Παρθένα Χοροζίδου, που θα αναμετρηθούν για την 1η θέση! Το αποτέλεσμα της ανάδειξής τους προέκυψε από το άθροισμα της βαθμολογίας που είχαν συγκεντρώσει σε κάθε Live μέχρι και τον Ημιτελικό.

Η διαδικασία ανάδειξης του τελικού νικητή, θα προκύψει αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού. Ο κόσμος μπορεί να ψηφίζει τον παίκτη της επιλογής τους, τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας, καθώς οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό, οι 4 φιναλίστ θα επιλέξουν οι ίδιοι τις ενσαρκώσεις τους και όχι το τυχερό buzzer, ενώ θα απολαύσουμε τους συμμετέχοντες σε 3 ξεχωριστά ντουέτα με μεταμφιέσεις έκπληξη, τον Αντώνη Δόμινο με την Κόνυ Μεταξά, τον Δημήτρη Μακαλιά με την Ιρένε Τροστ και τον Γιάννη Χατζόπουλο με τη Σαμπρίνα.

Ακόμη: Το τελευταίο live του “Your Face Sounds Familiar” μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις με την παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου σε μία ανατρεπτική εμφάνιση. Θα είναι πραγματικά αγνώριστη.

Μείνετε στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσετε το μεγάλο τελικό του “Your Face Sounds Familiar” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 21.00. Μοναδικές εκπλήξεις, αστείρευτο ταλέντο αλλά και όπως πάντα οι μεγαλύτεροι Έλληνες και διεθνείς star της μουσικής βιομηχανίας, από το ίδιο stage, θα μεταμορφώσουν για τελευταία φορά τις  Πέμπτες μας!

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, μάθετε τα πάντα σχετικά με το “Your Face Sounds Familiar” από το site του ΑΝΤ1: www.antenna.gr/yfsf. Σε αυτό θα βρείτε: Ολόκληρη την εκπομπή μετά το live, τα backstage και τα highlights της εβδομάδας με αποκορύφωμα το live της Πέμπτης, τις βαθμολογίες, τις πρόβες των παικτών, όλο το φωτογραφικό υλικό καθώς και σχετικές φωτογραφίες.

Το 11880 είναι Χορηγός του “Your Face Sounds Familiar”.

#yfsf_ant1

Stay Tuned!