Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Χρήστος Δάντης & ο Κώστας Βουτσάς με την Αλίκη Κατσαβού έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου»

 

 «Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Απριλίου στις 09:45 στον Alpha

Τα πιο φρέσκα νέα της ημέρας σας τα σερβίρουμε, πρώτοι απ’ όλους, σαν ζεστό ψωμάκι.

Καλεσμένη μας το Σάββατο 8 Απριλίου είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Με την μαμά-δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη και την βοήθεια της διοργανώτριας εκδηλώσεων Αρετής Γεωργαλή δίνουμε ιδέες για χειροποίητες λαμπάδες και υπέροχη πασχαλινή  διακόσμηση.

Ακόμα, ο Χρήστος Δάντης μας ξεναγεί στη γειτονιά του στην Καισαριανή, στην οποία μεγάλωσε και επισκέπτεται τακτικά. Μας πηγαίνει στο καφενείο του θείου του, που τώρα είναι μεζεδοπωλείο και μας μιλάει για τον γιο του, που απέκτησε με την Κατερίνα Τοπάζη, ο οποίος ακολουθεί τα βήματά του. Μιλά για τον χωρισμό του από τον τελευταίο του γάμο με την Τζένη, για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Νατάλια, αλλά και για τη Eurovision. Τέλος μας δείχνει το ιστορικό μαγαζί του Τσιτσάνη «Χάραμα» και το Σκοπευτήριο της Καισαριανής. 

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό μαθαίνουμε μαζί, πρώτοι απ’ όλους, τα νέα της ημέρας!

Στην παρέα μας έρχεται ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού.

Ακόμα, με την μαμά-δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη και την βοήθεια του Μαιευτήρα–Γυναικολόγου Ιωάννη Καλογήρου συζητάμε για όλα όσα πρέπει να ξέρει μια γυναίκα που διανύει το 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Γιατί ο χώρος που διάλεξες να ζεις είναι ο καλύτερος τόπος να περνάς τα Σαββατοκύριακά σου.