Όλα τα φρέσκα νέα του Σαββατοκύριακου με εκλεκτούς καλεσμένους στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» & τι μας επιφυλάσσει ο Μάιος για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου?

Τα πιο φρέσκα νέα της ημέρας σας τα σερβίρουμε, πρώτοι απ’ όλους, σαν ζεστό ψωμάκι.

Το Σάββατο το πρωί στην παρέα μας έρχεται η Κατερίνα Στικούδη.

Με με την κλινική ψυχολόγο Ελευθερία Μουστάκα συζητάμε για την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε μαμάδες και γιους και τις παγίδες που κρύβει.

Τι επιφυλάσσει ο Μάιος για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου; Ο Κώστας Λεφάκης δίνει όλες τις απαντήσεις.

Ακόμα, η Μαριέλλα Σαββίδου μας ξεναγεί στη γειτονιά της, στο Κολωνάκι. Πηγαίνουμε μαζί της στο γυμναστήριο και μας μιλά για τη σχέση που έχει με το σώμα της. Θυμάται το πρώτο της ραντεβού που κατέληξε στην απόλυτη καταστροφή, μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της από την συμμετοχή στο Voice Γαλλίας και μας εξομολογείται ότι έτρωγε πολλές… μούντζες, όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα, γιατί δεν ήξερε να οδηγεί!

 

 

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό μαθαίνουμε μαζί, πρώτοι απ’ όλους, τα νέα της ημέρας!

Στον καναπέ μας κάθεται η Μαρία Ανδρούτσου.

Ακόμα, η λογοθεραπεύτρια Μαρίκα Μπαντανά μας δίνει συμβουλές για το πώς μπορούμε να αναπτύξουμε τις λεκτικές δεξιότητες του παιδιού μας.

Επίσης, η Σόνια Παυλάκη υπεύθυνη καλλωπισμού ζώων μας δίνει συμβουλές για το πώς πρέπει να περιποιούμαστε τα κατοικίδια μας αλλά και τι πρέπει να προσέχουμε και να αποφεύγουμε τώρα που έρχεται το καλοκαίρι.