7 Σημαντικές αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν την προσωπική σας ζωή

Νιώθετε ότι έλκετε τα λάθος άτομα, σας έχουν κουράσει τα πρώτα αναξιόπιστα ραντεβού, φοβάστε την απόρριψη και την απροσδόκητη εξαφάνιση κάποιου με τον οποίο σκεφτόσασταν ότι τα πράγματα πήγαιναν τόσο καλά; Δεν είστε η μόνη. Το να ξεκινάς να βγαίνεις ραντεβού για να αποκτήσεις μια σχέση φαίνεται σε πολλές από εμάς βουνό.

Όλα αυτά είναι εκνευριστικά γιατί πιθανόν να αισθάνεστε και εσείς, όπως τόσες γυναίκες, ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες των πρώτων ραντεβού, όπως την έλλειψη χημείας, το να μην ξέρετε τι θέλουν και πώς σας βλέπουν και το να μην γνωρίζετε αν θα πάψουν ξαφνικά να επικοινωνούν.

Όλες οι γυναίκες έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο λιγότερες ή περισσότερες φορές στη ζωή μας και ξέρουμε ότι μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μια περίοδος είτε συναρπαστική, είτε απογοητευτική.

Αν επιθυμείτε να γνωρίστε κάποιον με ποιότητα τότε θα πρέπει να πάρετε εκείνες τις αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε και να κερδίσετε τους κατάλληλους υποψήφιους. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

Αποδιώξτε τη σκέψη ότι οι καλοί άντρες σπανίζουν

Πολλοί συχνά ακούω από πελάτισσές μου ότι «εκεί έξω δεν υπάρχουν καλοί άντρες για εκείνες». Πιστέψτε ότι αυτό δεν είναι αληθές. Υπάρχουν άντρες κατάλληλοι για εσάς. Αν δεν το πιστεύετε τότε πιθανότατα θα αποκτήσετε αυτό που πιστεύετε …

Συγχωρήστε τα ασυγχώρητα

Αν εξακολουθείτε να κουβαλάτε μαζί σας βαλίτσες από το παρελθόν γεμάτες θυμό από παλιότερες σχέσεις που δεν λειτούργησαν, τότε ήρθε η ώρα να αποφασίσετε να τις ξεφορτωθείτε για πάντα! Οι ποιοτικοί πιθανοί σύντροφοι διαισθάνονται την δυσαρέσκειά σας και το ότι ακόμα κουβαλάτε το παρελθόν σας. Σε κανέναν δεν αρέσει να βγαίνει με κάποια που ακόμα έχει συναισθήματα, έστω και αρνητικά, για τον πρώην της. Οι ποιοτικοί άντρες θέλουν μια ευχάριστη και θετική γυναίκα δίπλα τους. Αναγνωρίστε ότι κάθε προηγούμενη σχέση σας, σας δίδαξε κάτι, αγαπήστε τους πρώην σας για τις εμπειρίες που σας προσέφεραν, συγχωρέστε τους και ξεχάστε τους. Οι προηγούμενες εμπειρίες σας δεν είναι ενδεικτικές για τις μελλοντικές!

Κάντε πράγματα που σας «τρομάζουν»

Πάψτε να έχετε μέτρια δράση και απαιτήστε το καλύτερο από τον εαυτό σας. Αρνηθείτε το να προσκολλάστε στη μετριότητα. Δοκιμάστε κάτι καινούριο κάθε μέρα. Δημιουργήστε νέες εμπειρίες και δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας να ενδυναμωθεί και να αποκτήσει όρεξη για τη ζωή. Πιστέψτε με είναι μεταδοτικό και απίστευτα ελκυστικό.

Εξασκηθείτε στα πρώτα ραντεβού

Δείτε κάθε καινούριο ραντεβού σαν μια ευκαιρία για πρακτική. Ακόμα και αν δεν πάει καλά θα έχετε μάθει κάτι καινούριο. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας χωρίς όμως να αγχώνεστε. Ακόμα και αν δεν προχωρήσει, αφήστε στον άντρα που σας συνόδευε την ανάμνηση του καλύτερού σας εαυτού. Κάντε κάθε ραντεβού μια θετική εμπειρία άσχετα από το αν θα είναι επιτυχημένο ή όχι. Στοχεύστε στο να περάσετε καλά και όχι στο αν θα έχει συνέχεια.

Χαμογελάστε στους άγνωστους

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και να είστε ανοιχτή στην επικοινωνία. Χαμογελάστε και ανοιχτείτε. Μπορεί να χάνετε ευκαιρίες για γνωριμίες επειδή είστε κλεισμένη στον εαυτό σας. Δώστε την εικόνα ενός χαρούμενου, θετικού και ανοιχτού ανθρώπου. Χαμογελάστε περισσότερο, είναι ελκυστικό!

Βγείτε από το σπίτι σας

Ξεχάστε τις παντόφλες, την τηλεόραση ή το Facebook. Η ζωή είναι εκεί έξω και σας περιμένει. Για να γνωρίσετε κάποιον πρέπει να αφήσετε τη βολή του σπιτιού σας, να συναντήσετε φίλους, να κάνετε καινούριους φίλους και γενικότερα να κοινωνικοποιηθείτε.

Πιστέψτε στον εαυτό σας

Νιώστε καλά με τον εαυτό σας, αποκτήστε αυτοπεποίθηση, αλλάξτε το look σας. Οι γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση είναι εκείνες που μαγνητίζουν τους ποιοτικούς συντρόφους. Το να είμαστε ελκυστικές ξεκινά από το πώς εμείς βλέπουμε τον εαυτό μας!

Να θυμάστε ότι στη ζωή παίρνουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας αξίζει. Παίρνοντας αυτές τις αποφάσεις σήμερα μπορείτε να αλλάξετε την προσωπική σας ζωή.

Αν επιθυμείτε κάτι που δεν είχατε μέχρι σήμερα, τότε πρέπει να κάνετε κάτι που δεν έχετε κάνει μέχρι σήμερα …

 Source: Women WOW

Πέρρυ Γερμάνη

Life, Business & Executive Coach και Trainer

Vicky StoukiComment