Η Ερασμία Μάνου Live στο «Επίλεκτον» στη Γλυφάδα

Η Ερασμία Μάνου ανεβαίνει στη σκηνή του «Επίλεκτον» για να μας ταξιδέψει σε  πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής μέσα από τη δική της ιδιαίτερη χροιά.

Η Ερασμία Μάνου συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, παρουσιάζοντας ένα δυναμικό ζωντανό πρόγραμμα, γεμάτο διασκευές αγαπημένων τραγουδιών μέσα από τη δική της ματιά.

Μας έχει αποδείξει, άλλωστε, τα τελευταία χρόνια πως είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τα Live όσο και το κοινό που την παρακολουθεί.

Αυτή τη περίοδο, η Ελληνίδα ερμηνεύτρια εμφανίζεται στο «Επίλεκτον» που βρίσκεται στη Γλυφάδα, παρουσιάζοντας την Πέμπτη 18 Μαΐου μια νέα μουσική παράσταση. Ένα Live ηλεκτρισμένο και γεμάτο παλμό. Διασκευασμένες εκτελέσεις γνωστών αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Ο κόσμος που την αγαπά και την ακολουθεί πιστά, έχει συγκεκριμένους λόγους. Η Ερασμία έχει την ικανότητα να μετατρέπει με την παρουσία και την ερμηνεία της το κάθε Live σε μια μοναδική εμπειρία. Ένα μεγάλο πάρτι ενός μαγικού ταξιδιού σε όλα τα είδη της μουσικής, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Λίγα λόγια για την ερμηνεύτρια…

Η κόρης της Σοφίας Βόσσου τραγουδάει, γράφει στίχους και μουσική, είναι ραδιοφωνική παραγωγός και DJ. Έχει συνεργαστεί με αρκετά καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως Ευρυδίκη, Σοφία Αρβανίτη, Γιώργο Σαμπάνη, Δημήτρη Λιόλιο, Γιώργο Γιαννόπουλο, Ορέστη Τζιόβα, Πωλίνα & Evnus, ενώ στα 17 της χρόνια το ταλέντο της αναγνώρισε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και της έδωσε την ευκαιρία να τραγουδήσει μαζί του σε έναν μεγάλο κύκλο συναυλιών που πραγματοποίησε τότε.

Μεγάλη σφραγίδα για την καλλιτεχνική της πορεία, επίσης, ήταν η πρόσφατη συμμετοχή της στο cd του Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο «Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη» με την υπογραφή του ίδιου διασκευάζοντας μοναδικά ένα τραγούδι, που αγαπήθηκε από τη φωνή της Μαρίας Δημητριάδη, «Το τρένο φεύγει στις οχτώ» σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου.

Παράλληλα, πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το τραγούδι «Πριν μου γυρίσει το μυαλό» που έγραψε η ίδια σε μουσική του Δημήτρη Λιόλιου και ερμήνευσε μοναδικά ο Χρήστος Δάντης. Αυτή την περίοδο μόλις κυκλοφόρησε το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Ζήσαμε Θαύματα» σε στίχους δικούς της και μουσική του Δημήτρη Λιόλιου, ενώ παρέα με αγαπημένους φίλους συλλέγουν, αλλά και γράφουν τραγούδια έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η καινούρια της δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες ...

Αυτή η Πέμπτη στο «Επίλεκτον» θα είναι μελωδική, θα είναι η βραδιά της Ερασμίας Μάνου. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…

Μαζί της συμμετέχουν οι μουσικοί: Χρήστος Κουμούσης (πλήκτρα), Δημήτρης Παλούδης (κιθάρα), Αντώνης Μπίτρος (Μπάσο) και Σπύρος Λιγκώνης (τύμπανα).

Αναλυτικές πληροφορίες:

Τοποθεσία: Επίλεκτον, Ανδρέα Παπανδρέου 5, Γλυφάδα 166 75

Ημερομηνία: Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ώρα Έναρξης: 21:30

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 21 0894 1120

Παραγωγή: Δ. Κοντογιάννης – Brilliant Event Stages

Με την υποστήριξη της εταιρίας Factory Sofa