Το παιδικό βιβλίο « Ονάρ και Αμελί Μαζί μπορούμε» της Χάτζη Φύλαξ συμμετέχει στα βραβεία Public «Οι Πένες της Χρονιάς»!

Τα Public διοργανώνουν για άλλη μία χρονιά τα επιτυχημένα βραβεία «Οι Πένες της Χρονιάς».

Το παιδικό βιβλίο της Χάτζη Φύλαξ « Οναρ και Αμελί Μαζί μπορούμε» από την σειρά βιβλίων Ιnspire Kids by Hatzi Filax συμμετέχει στα βραβεία Public «Οι Πένες της Χρονιάς» στην κατηγορία Ελληνική Παιδική Λογοτεχνία.

Ο Ονάρ από την Νέα Υόρκη και η Αμελί από το Παρίσι, ξεκινούν ένα ταξίδι με κοινό προορισμό τη Μύκονο που θα τους οδηγήσει να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.  Η συγγραφή ενός βιβλίου, η καταγραφή γνώσεων και των εμπειριών  του κάθε ενός τους οδηγεί  σε μία νέα πορεία ζωής  με πολλές όμορφες εκπλήξεις.

Η Χάτζη Φύλαξ διατηρεί ζωντανό το όνειρο της παιδικής ψυχής.  Έχει στόχο μέσα από σειρά βιβλίων Ιnspire Kids by Ηatzi Filax να εμπνεύσει  τα παιδιά σε θέματα όπως η συνεργασία, ομαδικότητα, και η αγάπη για τα ταξίδια.  
H Χάτζη Φύλαξ είναι Life & Business Coach, συγγραφέας και εκπαιδεύτρια σε θέματα Προσωπικής ανάπτυξης. Κάτοχος Πτυχίου και Μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πιστοποιημένη Σύμβουλος Νευρογλωσσικού προγραμματισμού (NLP).  Εδώ και αρκετά χρόνια έχει καθοδηγήσει ανθρώπους να ανακαλύψουν το δυναμικό τους και να ασχοληθούν με την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη τους. 

Γνωρίστε και ψηφίστε το παιδικό βιβλίο της Χάτζη Φύλαξ « Οναρ και Αμελί Μαζί μπορούμε» εδώ!