Το κοσμοπολίτικο & διαχρονικό Martini ήταν το επίσημο ποτό της 21ης Athens Xclusive Designers Week!

Το κοσμοπολίτικο και διαχρονικό Martini ήταν το επίσημο ποτό της 21ης Εβδομάδας Μόδας, Athens Xclusive Designers Week, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο αλλά και των παράλληλων δρώμενων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αυτής.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της Διοργάνωσης, fashion editors και bloggers παρευρέθηκαν στο Tudor Hall του ξενοδοχείου King George, a Luxury Collection Hotel για το press brunch της AXDW, όπου παρουσιάστηκαν όλες οι δράσεις της Εβδομάδας Μόδας γι’ αυτή τη σεζόν, απολαμβάνοντας το αρωματικό και γλυκό Martini Bianco και το δροσερό, με το μοναδικό άρωμα Martini Rosato. Με συζητήσεις για τις νέες τάσεις που προτείνουν οι σχεδιαστές, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα, το Martini τους χάρισε ένα μοναδικό ανοιξιάτικο μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, οι προσκεκλημένοι της Διοργάνωσης, εκπρόσωποι των media, international guests και buyers, στελέχη του επιχειρηματικού κλάδου, εκπρόσωποι φορέων του κλάδου της ένδυσης και VIPs, επισκέπτονταν τα δύο εντυπωσιακά Martini bars που βρίσκονταν στον χώρο για να απολαύσουν το Martini Bianco, με βελούδινες νότες βανίλιας και το Martini Rosato, με βαθιές spicy νότες από γαρύφαλλο, κανέλα και μοσχοκάρυδο, στο μοναδικής αρχιτεκτονικής Περιστύλιο του Ζαππείου. Τα πιο stylish Martini Cocktails συνόδευσαν τους fashionistas που παρακολούθησαν τα shows, καθώς επίσης και τα μοντέλα κατά την προετοιμασία τους, λίγο πριν βγουν στο catwalk.

Προς τιμήν των επίτιμων προσκεκλημένων της 21ης AXDW, Dean & Dan Caten, ιδρυτές και σχεδιαστές του fashion brand DSQUARED2, δόθηκε Prive Cocktail Party στο DIONYSOS Zonars. Εκεί πολλοί επώνυμοι και δημοσιογράφοι απόλαυσαν τα stylish Martini cocktails, προσφέροντας στους προσκεκλημένους μοναδικές στιγμές διασκέδασης.