Το Make A Wish για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - Η Ευχή της 14χρονης Βίκυς...

…μάθημα ζωής από μία 14χρονη…

«Εύχομαι να γίνω το ‘πρόσωπο’ μίας διαφημιστικής καμπάνιας εταιρείας ρούχων» Βίκυ, 14 ετών

Η Βίκυ μέσα από την περιπέτεια υγείας της και τον αγώνα της ενάντια σε ένα επιθετικό σάρκωμα, βρίσκει δύναμη να δώσει το παράδειγμα σε όλους μας. Η Ευχή της μοιάζει να φωνάζει «κυνηγήστε το όνειρό σας και μην αφήσετε τίποτα να μπει στο δρόμο σας».

Ένα κορίτσι 14 χρονών με ένα δυνατό χαμόγελο στα χείλη Κάνει-Την-Ευχή του και γίνεται μοντέλο για μία ημέρα ποζάροντας με άνεση αλλά και ταπεινότητα αγκαλιασμένη από τους εθελοντές του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, την ομάδα της εταιρείας ZEUSIONE, το φωτογράφο μόδας Γιάννη Μπουρνιά, το βιντεολήπτη Constantino Mass, την Make up Artist Κερασία Κουή, τους γονείς της και τα αδέρφια της.

Η κούραση μεγάλη αλλά η Βίκυ στέκει αγέρωχη και παραδειγματίζει με το κουράγιο και την όρεξή της για ζωή. Γίνεται το «Πρόσωπο του Μήνα» στην καμπάνια της Resort 2017 συλλογής της ZEUSIONE.

Η Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), δηλώνει σχετικά: «Είναι κάποιες φορές που τα παιδιά σου δίνουν τόση δύναμη και τόσα μαθήματα που δεν υπάρχουν λόγια να ‘ντύσεις’ τα όσα ζεις μαζί τους. Η Βίκυ είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένα καμάρι των γονιών της και εμείς όλοι είμαστε πολύ περήφανοι που μας εμπιστεύθηκε το όνειρο και την ψυχή της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη ZEUS+ΔIONE που αγκάλιασε την Ευχή της Βίκυς από το πρώτο λεπτό και της χάρισαν μία αξέχαστη εμπειρία που τη μεταμόρφωσε και ευχόμαστε να της δίνει δύναμη και ελπίδα στον αγώνα της. Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς της για τη δική τους δύναμη και τον τρόπο που μεγάλωσαν ένα σπάνιο πλάσμα.»