Νέο Cook Book από τη Sweete Stevia!

Ανακαλύψτε 16 υπέροχες ιδέες για εύκολες συνταγές στο σπίτι

Η Sweete Stevia, το αγαπημένο φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια, παρουσιάζει τη νέα έκδοση του Sweete CookBook με 16 ολόφρεσκες, γλυκές συνταγές του pastry chef Δημήτρη Οικονομίδη, για όσους επιθυμούν ν’ αντικαταστήσουν τη ζάχαρη με ένα φυσικό γλυκαντικό, να διατηρούν τη γραμμή τους αλλά και για εκείνους που επιθυμούν να φροντίζουν για την  καθημερινή ισορροπημένη διατροφή όλης της οικογένειας.

Με μοντέρνα και φρέσκια προσέγγιση – η οποία ανδεικνύει απόλυτα την ανανεωμένη ταυτότητα της  Sweete Stevia - οι 16 συνταγές αγκαλιάζουν όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις. Ανακαλύψτε κλασσικές συνταγές της μαμάς (Mamas) όπως η Πορτοκαλόπιτα, η Μηλόπιτα, η Γαλατόπιτα, λαχταριστά Bites & Snacks όπως τα Soft Cookies, το Γιαούρτι με φρούτα του δάσους, η Κρέμα με ζελέ φράουλα, τα Τρουφάκια, η Πανακότα με γιαούρτι και τσάι, Chocolate Lovers ειδική κατηγορία με Brownies, Σοκολατόπιτα, Ρόφημα Ανανά με Σοκολάτα, Υγρό Κέικ Σοκολάτας, Παρφέ Σοκολάτα αλλά και Παραδοσιακές (Traditional) συνταγές όπως το αγαπημένο μας Τσουρέκι με Μαστίχα, ο σιμιγδαλένιος Χαλβάς και η Μουσταλευριά. Το Cookbook ολοκληρώνεται με τρία υπέροχα cocktail με Sweete Stevia,το Mohito, την Caipiroska και το Amaretto sour.

Βρείτε τώρα στο site της www.sweetestevia.gr το νέο CookBook με τις 16 νέες συνταγές, όπου σας δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσετε το αρχείο, να το τυπώσετε και να δοκιμάσετε τις υπέροχα γλυκές προτάσεις εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Sweete Stevia στο facebook www.facebook.com/Sweete.Stevia για συμβουλές που θα σας μάθουν έξυπνους τρόπους για να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη αλλά και γλυκές προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα. 

Vicky StoukiComment